Gün Haber

Antalya Kaleiçi'nde silahlı yol verme kavgası

ANTALYA'da taksi şoförü İ.N., 'yol verme' nedeniyle çıkan kavgada aracının camını kıran motosiklet sürücüsü İsa Köşker'i (35) tabancayla vurup yaraladı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Kaleiçi'nde silahlı yol verme kavgası
Haberler / Antalya
18 Şubat 2024 Pazar 18:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 14.30 sularında Kaleiçi Kocatepe Sokak'ta meydana geldi. 07 BJU 729 plakalı motosiklet sürücüsü İsa Köşker, Kaleiçi'ne müşteri getiren 07 T 0261 plakalı taksinin şoförü İ.N. ile 'yol verme' tartışması yaşadı. İddiaya göre motosiklet sürücüsü İsa Köşker'in kaskıyla vurduğu taksinin camı kırıldı. Emekli asker olduğu öğrenilen taksi şoförü İ.N., ruhsatlı silahıyla birkaç el ateş etti. 2 kurşun motosiklet sürücüsü İsa Köşker'in karnına isabet etti. İhbarla olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı İsa Köşker'i ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri taksi şoförü İ.N.'yi gözaltına alırken, silahına da el konuldu.

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 19 Şubat 2024 Pazartesi 18:33
Trafik tam bir kargaşa,kimse kimseye saygı göstermiyor.Saldırganlık sonucu olaylar oluyor.Kask ile vurup cam kırmakta ne oluyor,sürücü ise panikliyor ve üzerindeki silahı ateşliyor. Toplum da her şeyden kavga çıkarmaya müsait milyonlarca insan var.Siz siz olun kimseyle tartışmayın.
 Eski Antalyalı
 19 Şubat 2024 Pazartesi 12:49
Yapmayın abi yapmayın. Bir yol verme anlaşmazlığı yüzünden insanların maddi değerli mallarına zarar vermek ne kadar saçma. Bir o kadar saçma olanda aynanını kırdı diye bir insanı öldürmeye teşebbüs etmektir. Motorcuların bu durumlarına son vermesi gereklidir ya da trafik ceza kanununda bir yeri olmalıdır. Sol'lamana ya da sağ'lamana müsaade etmedi. Yaptı bir yanlış, bunu bilmem kaç paralık aynasını kırarak cezalandırmak ne kadar saçma bişey.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber