Gün Haber

Antalya Havalimanı Kütüphanesi, misafirlerini bekliyor

HER yıl milyonlarca yolcunun kullandığı Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından olan Antalya Havalimanı'na yapılan kütüphane, 2 bin 450 eserle misafirlerini bekliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Havalimanı Kütüphanesi, misafirlerini bekliyor
Haberler / Antalya
19 Ekim 2023 Perşembe 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı, DHMİ ve Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği ile yapılan görüşmeler ve imzalanan protokol neticesinde yapılan Antalya Havalimanı Kütüphanesi, hizmet vermeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle resmi açılışı yapılan Antalya Havalimanı Kütüphanesi'nde 2 bin 84 yetişkin, 366 çocuk, 21 tane yabancı dillerde olmak üzere toplamda 2 bin 450 eser bulunuyor. 15 farklı güncel derginin geldiği kütüphane Antalya Havalimanı Giden Yolcu kısmının asma katında 85 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor.

İç hatlar terminalinde okumayı seven, havalimanındaki vaktini okuyarak değerlendirmek isteyen yolcular için eşsiz bir imkân sunan kütüphaneden ücretsiz bir şekilde alınan kitaplar havalimanında okunup bırakılabildiği gibi yolcular tarafından yanlarında götürüp Türkiye'de uçtukları şehirdeki herhangi bir kütüphaneye de teslim edebiliyorlar. Yolcular, uçakta da sıkılmadan okuyabilecekleri, kitaplarını sonuna kadar sürdürebilecekleri bir fırsat yakalamış oluyorlar.

HER YIL MILYONLARCA YOLCUNUN KULLANDIGI TURKIYE'NIN EN YOGUN HAVALIMANLARINDAN OLAN ANTALYA HAVALIMANI'NA YAPILAN KUTUPHANE, 2 BIN 450 ESERLE MISAFIRLERINI BEKLIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber