Gün Haber

Antalya Emniyeti’nde rütbe terfi töreni

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde komiser yardımcılığından 2. sınıf emniyet müdürü rütbesine kadar terfi eden 122 personele rütbeleri takıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Emniyeti’nde rütbe terfi töreni
Haberler / Antalya
3 Ağustos 2023 Perşembe 21:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rütbe terfi törenine Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, il protokolü, teşkilat mensupları, terfi edenlerin aileleri katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik,  şunları söyledi:

“Polislik mesleği zor ve meşakkatli bir meslektir. Bu görevi yerine getirirken ailemizden, özel hayatımızdan birçok fedakârlık yapmaktayız. Bizlere başarılı çalışma ortamı sağlayan ailelerimize, eşlerimize, bizlere verdikleri destek ve güvenden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
Bilmenizi isterim ki rütbe demek sorumluluk demektir. Her rütbe yükselişi vatandaşımıza, milletimize ve ülkemize karşı olan sorumluluğumuzda artışlar meydana getirmektedir. Bir üst rütbeye terfi eden (122) personelimizin yeni rütbeleriyle de başarılı hizmetler yapacakları inancıyla; hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygıyla anıyor, emekli teşkilat mensuplarımıza huzurlu bir ömür diliyorum.”



Vali Ersin Yazıcı da, turizmin başkenti Antalya’nın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatı mensuplarının büyük katkısı bulunduğunu belirtti, “Kurulduğu ilk günden bu yana her türlü şartta, üstün bir vazife anlayışı ile zaman, mekan ve mesai mefhumu gözetmeden görev yapan gurur kaynağımız tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyor, rütbe terfisi alan tüm personeli tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber