Gün Haber

Antalya Basın Galerisi hizmete açıldı

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından yenilenen Basın Galerisi hizmete açıldı. Galeride gazetecilerin meslek yaşamları boyunca kullandıkları fotoğraf makinesi ve yazı gereçleri başta olmak üzere çeşitli eserler bulunuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Basın Galerisi hizmete açıldı
Haberler / Antalya
30 Ekim 2023 Pazartesi 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AGC, cemiyet binası içerisinde uzun yıllardır hizmet veren Basın Galerisi'ni Antalya İş İnsanları Derneği(ANSİAD) desteğiyle yenilenerek hizmete açtı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Antalya milletvekilleri, belediye başkanları, AGC Başkanı İdris Taş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve temsilcileriyle STK yöneticileri ile gazetecilerin katıldığı açılış töreni gerçekleştirildi. Vali Şahin, törende gazetecilik mesleğinin tarihe iz bırakan bir iş yaptığını ve bu nedenle önemli olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyet'inin 100'üncü yılını kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Vali Şahin, “Bizler şanslı nesilleriz. Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutlayabildik. Gururluyuz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de 29 yıldır basınla yakın temas halinde olduğunu söyledi. Cemiyetin yaptığı çalışmalara katkı sunmak için her zaman hazır olduğunu kaydeden Başkan Böcek, gazeteciler için hazırlanan projelere belediye olarak destek olacaklarını söyledi.

AGC Başkanı İdris Taş da basın galerisinde birbirinden önemli eserlerin olduğunu söyledi. Gazetecilerin basın galerisi için fotoğraf makinelerini, yazı gereçlerini hediye ettiğini belirten Taş, galerinin hem Antalya hem de gazetecilik mesleğinin tarihine ışık tuttuğunu kaydetti.

Kurdele kesiminin ardından törene katılanlar galeride bulunan eserleri yakından inceledi.

ANTALYA GAZETECILER CEMIYETI (AGC) TARAFINDAN YENILENEN BASIN GALERISI HIZMETE ACILDI. GALERIDE GAZETECILERIN MESLEK YASAMLARI BOYUNCA KULLANDIKLARI FOTOGRAF MAKINESI VE YAZI GERECLERI BASTA OLMAK UZERE CESITLI ESERLER BULUNUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA GAZETECILER CEMIYETI (AGC) TARAFINDAN YENILENEN BASIN GALERISI HIZMETE ACILDI. ANTALYA VALISI HULUSI SAHIN, KONUSMA YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber