Gün Haber

Altın Set Zarifliği

Yüzyıllardan beri yoğun ilgi gören değerli madenimiz altın daha çok kadınların ilgisini çekmektedir. Hem birikim hem de takı olarak kullanılması altına verilen değeri arttırmış bulunmaktadır. Ülkemizde ve dünyada büyük rağbet gören altın her çeşit ve isteğe uygun yapılmaktadır.
ABONE OL
Abone Ol
Altın Set Zarifliği
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Aralık 2021 Çarşamba 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

El işçiliği bulunan altın set modelleri yeni evlenen gençlerin oldukça ilgisini çekmektedir. Her bütçeye uygun gram ve ayara sahip olan setler, yüzük, bilezik, kolye gibi takılar sevilerek kullanılmaktadır.

Altın Set Modelleri Nelerdir?

Değerli takılar arasında altın, pırlanta, gümüş gibi çeşitleri bulunur. Altının çokça tercih edilmesi altına olan ilgiyi arttırmıştır. Altın set modelleri genellikle üç parçadan oluşur. Kolye, bileklik küpeden oluşan bu setler çok beğenilerek kullanılmaktadır. Set modellerinde değerli ve renkli taşlar eklenir. Altın set modelleri arasında, Trabzon seti, beyaz altın, baget set, taşlı setler gibi birçok çeşitliliği bulunur.

Özel günleri süsleyen şıklığı tamamlayan bu setler oldukça göz doldurmaktadır. Göz alıcı parlaklığa sahip, zarif şekilde tasarlanır. Bu setlere sahip olmak için https://www.lizaypirlanta.com/altin-fantezi-set adresimizi ziyaret edebilirsiniz  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber