Gün Haber

Alman acenteler Antalya Aska'da

ALMANYA'da faaliyet gösteren satış ofisi sahipleri ve yetkilileri, Antalya'da otelleri inceledi, tarihi ve turistik yerleri gezdi. Alman acenteler, turizm sektörüne tam not verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Alman acenteler Antalya Aska'da
Haberler / Antalya
23 Kasım 2023 Perşembe 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'deki otellerin satışını yapan Almanya'daki acente sahipleri, 3 günlük info gezisi kapsamında Antalya'ya geldi. SunExpress Havayolları ortak organizasyonunda Aska otellerini görmek ve turizmin başkentini tanımak amacıyla gelen acenteler, tesisleri yerinde inceledi. Güvenli turizm sertifkasyonunu yerinde görmek ve uçuşlarda ulaşılabilirliğe bakmak amacıyla Antalya'nın konuğu olan acenteciler, info gezisi yaptı. Belek, Manavgat, Alanya ve Kundu'daki tesislerde incelemelerde bulunan acente sahipleri ve yetkililer, Side Apollon Tapınağı, Side Antik Kenti, Aspendos Tiyatrosu, Alanya Kızılkule gibi tarihi ve turist yerleri gezdi. Antalya'da plaj ve sahilleri de gören Alman acenteler, turizm sektörüne tam not verdi.

Aska otelleri Almanya temsilcisi Şenay Yavşan, "Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile Aska otellerinin Almanya acenteleri nezdinde bilinirliğini arttırdık. Organizasyonun, bölge tesislerine de ayrıca tanıtım katkısı oldu. Türk turizminin genel tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

SunExpress Havayolları Bölge Müdürü Hakan Ortatepe ise "Gezinin amacı öncelikli olarak Türkiye'nin uçuşlarda ulaşılabilir olduğunu göstermek, ayrıca otelleri tüm acentelere yerinde göstererek, genel bilgilendirmenin yapılmasını sağlamak, genel anlamda Türk turizmine katkı sağlamak" diye konuştu.

ANTALYA (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber