Gün Haber

Alanya’da 500 drone ile muhteşem gösteri

Alanya’daki Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamasına drone gösterisi damgasını vurdu. 500 drone aynı anda havada gökyüzüne Türk Bayrağı, 100. yıl logosu, 29 Ekim 1923, Atatürk silüetleri çizdi.
ABONE OL
Abone Ol
Alanya’da 500 drone ile muhteşem gösteri
Haberler / Antalya
29 Ekim 2023 Pazar 08:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya’da Cumhuriyetin 100. yılı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem Sefo konseri ve drone gösterisiyle kutlandı.

Ellerindeki bayraklarla konser alanını kırmızı beyaza boyayan vatandaşlar, Cumhuriyetin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı. EtkinliğeAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yanısıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, meclis üyeleri de katıldı.

MUHTEŞEM DRONE GÖSTERİSİ BUGÜN ANTALYA'DA DA YAPILACAK

Vatandaşların telefon ışıkları ve bayraklarla yaptığı gösteri renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik alanında 500 drone ile gerçekleştirilen muhteşem gösteri büyük beğeni topladı. Havalanan yüzlerce drone ile gökyüzüne Türk Bayrağı, 100. yıl logosu, 29 Ekim 1923, Atatürk silüetleri çizildi.Vatandaşlar bu unutulmaz anları telefonları ile çekerek ölümsüzleştirdi. Bu gösterinin aynısı bugün Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda da gerçekleştirilecek.

SEFO İLE CUMHURİYET COŞKUSU

Konuşmanın ardından ünlü rap sanatçısı Sefo sahne aldı. Bir birinden güzel şarkılarıyla Alanyalıları coşturan Sefo, muhteşem bir konser verdi. Alanyalılar, şarkılar eşliğinde Cumhuriyeti kutlarken, büyük coşku yaşadı. Başkan Böcek konser sonrası Sefo'ya çiçek ve tablo hediye etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber