Gün Haber

Akit, sokakta oynayan 3 kadını hükümet düşmanı ilan etti

Akit Gazetesi internet sitesinde, Antalya’da dün gece aracı sağa çekip, müziği açarak sokak ortasında oynayan kadınları, ‘Hükümet düşmanları’ olarak ilan etti ve fotoğraflarını da sansürleyerek verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Akit, sokakta oynayan 3 kadını hükümet düşmanı ilan etti
Haberler / Antalya
11 Eylül 2020 Cuma 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadınları, ‘ahlaksızlık’ suçlayan Akit, üzerlerindeki kıyafete rağmen onları, ‘Yarı çıplak’ olmakla itham etti ve vücutlarını photoshopla buzladı.

İŞTE AKİT’İN O SATIRLARI:

Hükümet düşmanları tedbirleri takmıyor. Son alınan karara göre gece 00:00’dan sonra müzik yayını açılması yasaklanınca Antalya’da bir grup kadın, gece yarısı müzik eşliğinde yarı çıplak dans ederek alınan kararları protesto etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara göre gece 00:00’dan sonra müzik yayını açmak yasaklanmıştı. Böylelikle eğlence mekanlarının sosyal mesafeyi hiçe sayması durumunun önüne geçilecekti. Söz konusu hükümet düşmanlığı olunca tedbir filan dinlemeden ahlaksızlıklarına devam edenler etraftan çok tepki çekti.

HÜKÜMET İNSAN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜRKEN BUNLAR AHLAKSIZLIK PEŞİNDE

Antalya’da bir grup sarhoş kadın, gece yarısından sonra gidilecek eğlence mekanı bulamadığı için lüks otomobillerini yol kenarına park edip araçtan açtıkları son ses müzikle dans etmeye başladılar. Durumdan rahat olan bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde düşmanlığın ahlaksızlık boyutuna nasıl geldiği gözler önüne serildi.

Bir kadın da arkadaşlarını kamera ile çekerek sosyal medyada yayınladı.

Antalya’da 3 kadından 2’si arabadan inerek son ses eşliğinde cadde ortasında dans etmeye başladı. Diğer kadın ise onları kamera ile kaydetti. Şikayet üzerine kadınlar o alanı terk etti.”

 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ibrahim
 11 Eylül 2020 Cuma 19:47
neyi masum bunun? gece 3 de uyandık yataklarımızdan alkolikler yüzünden.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber