Gün Haber

Ağlasun Kooperatifi'nde seçim

BURDUR'un Ağlasun ilçesinde faaliyet gösteren SS Ağlasun Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin seçiminde Arif Ok başkan seçildi.
ABONE OL
Abone Ol
Ağlasun Kooperatifi'nde seçim
Haberler / BURDUR
27 Ağustos 2020 Perşembe 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ağlasun'da 322 ortağı bulunan SS Ağlasun Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin seçiminde mevcut Başkan Mustafa Özdemir aday olmadı. Arif Ok ile Mehmet Ali Akdoğan'ın yarıştığı kongre belediyeye ait Altınpark'ta yapıldı. 322 üyeden 182'sinin katılımıyla gerçekleşen başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği seçiminde 181 geçerli oydan 109'unu alan Arif Ok başkan seçilirken, diğer aday Mehmet Ali Akdoğan ise 72 oyda kaldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

Seçimde başkanın alacağı maaş da 1500 TL olarak belirlendi. Yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin 3 yıllık görev süreleri de 2 yıla indirildi.

BURDUR'UN AGLASUN ILCESINDE FAALIYET GOSTEREN SS AGLASUN MERKEZ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI'NIN SECIMINDE ARIF OK BASKAN SECILDI.(FOTO:AGLASUN-DHA)

Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber