Gün Haber

Afyonspor'da transfer

HES İlaç Afyonspor, Denizlispor alt yapısından yetişen ve Beşiktaş'a transfer olan kanat ve forvet oyuncusu 23 yaşındaki Atakan Üner ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Afyonspor'da transfer
Haberler / Spor
1 Eylül 2022 Perşembe 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hes İlaç Afyonspor, Beşiktaş'tan kanat ve forvet mevkilerinde forma giyen Atakan Üner ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. Denizlispor alt yapısından yetişerek A takıma yükselen Üner, Altınordu'ya transfer oldu. 2021'de Beşiktaş'a transfer olan Üner, sırasıyla Ümraniyespor, Tuzlaspor formalarını kiralık olarak giydi. Bonservisi Beşiktaş'ta olan oyuncu yıl sonuna kadar Afyonspor'un formasını terletecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Hes İlaç Afyonspor'umuz, Beşiktaş'tan 23 yaşındaki kanat forvet oyuncusu Atakan Üner ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalamıştır. Atakan Üner'e, kulübümüze hoş geldin diyor, mor- beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine Hes İlaç Afyonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Adem Yılmaz, Eren Alan, Sportif Direktör Ramazan Altıntepe ve oyuncu Atakan Üner katıldı.

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber