Gün Haber

Afyon Belediyespor'dan Kevin Durant paylaşımı

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Koronavirüse yakalanan NBA yıldızı Kevin Durant'ın transfer edildiğine yönelik paylaşım sosyal medyada ilgi gördü.
ABONE OL
Abone Ol
Afyon Belediyespor'dan Kevin Durant paylaşımı
Haberler / Spor
1 Nisan 2020 Çarşamba 16:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

NBA'de Brooklyn Nets ile kontratı bulunan ancak sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen ve koronavirüse yakalanan Kevin Durant için atılan tweette "Hoş geldin Kevin Durant" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Durant'ın yaşı ve oynadığı pozisyon da belirtildi. Afyon Belediyespor'un 1 Nisan şakası olarak yaptığı bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımın altına çok sayıda yorum yapılırken, bazıları Afyon'a sucuk ve vişneli ekmek kadayıfı yemeye gelmiş olabileceğini söyledi.

ING BASKETBOL SUPER LIGI'NDE MUCADELE EDEN MEKSA YATIRIM AFYON BELEDIYESPOR KULUBU RESMI TWITTER SAYFASINDA YAPTIGI PAYLASIMLA GUNDEME OTURDU. KORONAVIRUSE YAKALANAN NBA YILDIZI KEVIN DURANT'IN TRANSFER EDILDIGINE YONELIK PAYLASIM SOSYAL MEDYADA ILGI GORDU.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Mustafa KILINÇ / AFYONKARAHİSAR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber