Gün Haber

ASTAM’a Antalya’dan iki kurucu

Bağımsız bir sivil toplum yapılanması ve düşünce kuruluşu olan Anadolu Siyaset ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (ASTAM) kuruldu.
ABONE OL
Abone Ol
ASTAM’a Antalya’dan iki kurucu
Haberler / Antalya
18 Nisan 2023 Salı 18:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Merkezi Ankara’da olan ASTAM’da,  Eski Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı ile Emekli Antalya Emniyet Müdürü ve Kamu Yönetim Uzmanı Dr. Ali Yılmaz kurucu üye olarak yer aldı.

ASTAM amaçlarını şöyle sıraladı:

“Türkiye’nin yaşadığı ve gelecekte karşılaşması öngörülen sorunları aşmak ya da en az maliyetle ortadan kaldırmak için politikalar belirlenmesine katkı sağlamak. Bu katkıyı ortaya koymak için konferanslar, seminerler, ‘arama’ toplantıları, yuvarlak masa toplantıları düzenlemek. Bu toplantılarda ortaya çıkan görüşleri, teknik anlamda olgunlaştırıp nesnel öneriler haline getirerek yazılı ve görsel materyaller şeklinde, toplumla ve karar vericilerle paylaşmak.”

ASTAM,  birçok akademisyen, iş insanı, siyasetçi, asker, diplomat ve bürokratın tecrübeleri ile tartışılacak konularda ortak akıl yoluyla kapsayıcı bir sonuç elde etmeyi planlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber