Gün Haber

ASAT, Antalya'yı yağmura hazırlıyor

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Antalya’yı yağmurlara hazırlıyor. ASAT ekipleri, yağmur suyu toplayıcı hatlarının bakımı ve temizliği için çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
ABONE OL
Abone Ol
ASAT, Antalya'yı yağmura hazırlıyor
Haberler / Antalya
17 Ekim 2023 Salı 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kış aylarına hazırlık çalışmalarına eylül başında start veren ASAT, işe önce tıkanan yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmaları ile başladı. Antalya genelinde yaklaşık 2 bin kilometrelik kanalizasyon hattı ve 600 kilometrelik yağmur suyu toplayıcı hattında temizleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. ASAT ekiplerinın ilk aşamada toplamda 100 km uzunluğunda ana arter ve bulvarlara temizlik çalışmasında da epey yol alındı.

GECE ÇALIŞMALARI

Tıkanan ve tıkanma ihtimali olan yağmur suyu hatlarında temizleme çalışmaları yoğun Antalya trafiği de göz önüne alınarak gece de devam ediyor. ASAT ekipleri özellikle şehrin merkezinde trafiğin aksamaması için alt geçitlerde bulunan hatlarda gece çalışması yapıyor.

Yetkililer, mazgalların tıkanmaması için vatandaşlardan pet şişeler, kutu içecek şişeleri, cam şişeler vb. maddeleri çöp kutularına atmalarını istedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber