Gün Haber

AKP'li bozkurtlar...

Ak Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, beraberinde Antalya milletvekilleri, parti yöneticileri ve bazı ilçelerin belediye başkan adaylarıyla Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin il başkanlığını ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
AKP'li bozkurtlar...
Haberler / Antalya
21 Ocak 2024 Pazar 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Biriz, birlikteyiz, birlikte kazanacağız” diyen AKP’liler, ziyaret sonrası MHP il binasının önünde bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve bazı AKP’liler, MHP’lilerle birlikte bozkurt işareti yaparak objektife poz verirken, AKP İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekilleri Tuba Vural Çokal ve Mustafa Köse ise rabia işareti yaptı.  

Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun iki kolunu da yan tarafa sarkıtarak herhangi bir işaret yapmaması dikkatli gözlerden kaçmadı.

AKP'lilerin bir bölümü bozkurt selamı verirken, hiçbir MHP'li yöneticinin Ak Parti'ye özgü 'Rabia' işareti yapmaması dikkat çekti.

TÜTÜNCÜ BAHÇELİ'YE ŞÜKRANLARINI SUNDU

MHP İl Başkanı Onur Temel ‘i, AK Parti heyeti ile birlikte makamında ziyaret eden Tütüncü,  2024 seçimlerinin Antalya içinde Türkiye içinde önemli bir süreç olduğunu söyledi. Bu sürecin Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik içinde geçirileceğine değinen Tütüncü, “Bu kutlu yolculuk şahsım için son derece önemli bir onurdur. Bizleri bu onura layık gören Cumhurbaşkanımıza, cumhur ittifakımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin destekleriyle Antalya’nın hak ettiği destekleri, gerçek belediyeciliği şehrimize taşıyacağız. Hedefimiz 19 ilçemizle birlikte büyükşehir seçimlerini kazanmak. Zihnimizdeki Antalya hayalini hep birlikte ortaya koyacağız. Kepez’de bizim 2 il başkanımız, 2 ilçe başkanımız var. Her zaman bu anlayışla hareket ettik. Bu seçim sonunda inşallah kazanan milletimiz olacak devletimiz olacak.”diye konuştu.

BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Onur Temel de, “Cumhur ittifakı çatısı altında bir araya gelen bizler inşallah bize biçilmeye çalışılan cesaret gömleğini sizler vasıtasıyla 31 Mart’ta hep beraber yırtacağız. Dönmeyeceğiz, yılmayacağız, başaracağız, başaracağız. Seçim sürecinde arkanızda dimdik duracağız. “dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı’ndaki kabule MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, il ve ilçe teşkilatları da katıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber