Gün Haber

AKP adayı olacak mı?.. Son kulis bilgileri...

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın Antalya'dan AKP milletvekili adayı olacağına ilişkin dedikodular ciddiyet kazanmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
AKP adayı olacak mı?.. Son kulis bilgileri...
Haberler / Antalya
20 Mart 2023 Pazartesi 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gün Haber'e ulaşan bilgilere göre, Aslı Baykal'ın Antalya'dan aday yapılması halinde oluşacak tepkiler ve kazanımlar Ak Parti İl Başkanlığı'nda konuşulmaya başlandı.

Aslı Baykal'ın ise CHP ve Millet İttifakı'na yönelik, babası Deniz Baykal hayatını kaybetmeden önce başladığı muhalif tavır sürüyor.

Baykal'ın bu muhalif tavrı ve CHP'ye yönelik ağır eleştirileri özellikle Ak Parti'liler tarafından destek görürken, adı da Antalya milletvekilliği adaylığı için geçmeye başladı. Siyasi kulislere yansıyan son bilgiler, kendisine AKP Antalya listesinden adaylık teklif götüreleceği yönünde...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 21 Mart 2023 Salı 07:36
Aday olsa ne yazar,olmasa ne yazar,uzay da yaşıyor gibi zaten.Babası da böyle zırt pırt ani kararlar verirdi.Sanırım en son uçkur meselesinden Genel başkanlığı bırakmıştı.Sonra bir sabah kalktı,daha mazbatayı almadan ben meclis başkanı olacağım diye tutturmuştu.Nereden nereye geldik,ancak geride bıraktığı siyasi hizip tohumları ne yazık ki hala birbirlerini yemeye devam ediyorlar.Baykal döneminde siyaset yapanlara bakın çoğunluğu kendi içlerinde birbirlerinin ayaklarını kaydırmakla meşguller.Bunlardan uzak durun.
 ya bigin
 20 Mart 2023 Pazartesi 18:37
böcekle falan karıştırdınız diyeceğimde, sayın böceğin turizm bakanlığı istediği konuşuluyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber