Gün Haber

AKHAV'dan 23 yıllık desteğe onur plaketi

AKDENİZ Kan Hastalıkları Vakfı'na (AKHAV) kuruluşundan bugüne destek veren Yargıtay 20. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Gülşen Erdoğan, Vakıf Başkanı Duran Canatan tarafından onur plaketi ile ödüllendirildi.
ABONE OL
Abone Ol
AKHAV'dan 23 yıllık desteğe onur plaketi
Haberler / Antalya
13 Kasım 2019 Çarşamba 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Gülşen Erdoğan, 23 yıl önce kuruluş aşamasında destek verdiği ve ardından maddi bağışta bulunduğu AKHAV'ı ziyaret etti. Ankara'dan gelen Erdoğan, vakfın son yıllarda yaptığı çalışmalarla ilgili AKHAV Başkanı Duran Canatan'dan bilgi aldı.

AKHAV Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Tıraş'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Gülşen Erdoğan, vakıftan övgüyle söz ederek, “Burası bilime ve insanlığa hizmet eden değerli bir vakıf. 23 yıldır gönül rahatlığıyla vakfa destek veriyoruz. Duran hocamızın vakfın başında olması vakıf adına büyük şans" dedi.

AKHAV Yönetim Kurulu Başkanı Duran Canatan ise Gülşen Erdoğan ailesi ile 1986 yılında, Elbistan'da TÜBİTAK destekli bir proje çalışması sırasında tanıştıklarını belirterek, “Erdoğan ailesi o günden bugüne desteklerini hep sürdürdü. Sayın Gülşen Erdoğan hanımefendi emekli olmadan önce diğer Yargıtay üyelerinin de destekte bulunmasına yardımcı oldu. Bu bağışların örnek olmasını diliyoruz. Çünkü vakıf bağışlarla yaşıyor ve ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlıyoruz" diye konuştu.

Canatan, Erdoğan'a vakfa desteklerinden dolayı onur plaketi verdi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber