Gün Haber

AK Partili Çetin: Antalya'da Büyükşehir ve 19 ilçeye talip kadroyu kuruyoruz

AK PARTİ Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, 12 ilçedeki teşkilatlarda değişim ve dönüşümü başlattıklarını açıkladı. Başkan Çetin, “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
AK Partili Çetin: Antalya'da Büyükşehir ve 19 ilçeye talip kadroyu kuruyoruz
Haberler / Antalya
30 Ağustos 2023 Çarşamba 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılan istişareler sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile il koordinatörlerinin değerlendirmeleri neticesinde teşkilatlarda değişim ve dönüşümün başladığını açıkladı. 12 ilçede değişim başlattıklarını anlatan Başkan Çetin, yerel seçimlerde 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak için aday kadrolarını oluşturmaya başladıklarını söyledi.

İl Başkanı Ali Çetin, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminden büyük bir zaferle çıktıktan sonra aynı yol arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Bu süreçte müsade isteyen, sağlık sorunları olan, il dışına çıkan arkadaşlarımızın yerine güçlü takviyelerle yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz. Bu kapsamda 10 ilçede Kepez, Döşemealtı, Aksu, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Korkuteli, Elmalı ve Demre ilçe başkanlarımızın ataması gerçekleşecek. Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerimizde ilçe başkanlığı değişimi olmadan yönetim revizyonu olacaktır. Ayrıca Demre İlçe Başkanımız vekaleten görevi yürütmesi sebebiyle asaleten ataması yapılacaktır" dedi.

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber