Gün Haber

5. Kepez Kitap Fuarı açılıyor

Kepez Belediyesi’nin 5’nci Kitap Fuarı yarın (Çarşamba) açılıyor. 3-13 Mayıs tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuar, Türk edebiyatının önde gelen yazarlarını okuyucularıyla buluşturacak.
ABONE OL
Abone Ol
5. Kepez Kitap Fuarı açılıyor
Haberler / Antalya
2 Mayıs 2023 Salı 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fuar, 3 Mayıs (Çarşamba)günü saat 14.00’da kapılarını kitapseverlere aralayacak. Kepez Kitap Fuarı, 10 gün boyunca birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlayacak. Antalyalılardan her yıl yoğun ilgi gören fuar, bu yılda yüzlerce etkinliğe ve imza günlerine ev sahipliği yapacak. Okuyucular çok sevdikleri yazarlarla tanışma imkanı bulacak. Panel, söyleşi, imza günleri ve etkinliklerle Antalyalıları dolu dolu bir 5. Kepez Kitap Fuarı bekliyor.

BİRBİRİNDEN ÖZEL SÖYLEŞİLER

Efsane Müdür Feyzullah Arslan, ‘Kepez’de Dokuma hangi sihirle okuma oldu. Okuma Hayattır’, Saniye Bencik Kangal ‘Çocukla Etkileşim’,  Dilek Cesur ‘Sabırlı Aileler Mutlu Çocuklar’, Nur Viral ‘Hayatta Her Şey Var’, Bahar Eriş ‘Yazmak’, Mehmet Ali Bulut ‘Küresel Çetenin Gizli Oyunu’, Özgür Bolat ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?’, Murat Menteş ‘Romandan Uyarlanmış Hayat’, Adil Yıldırım ‘Doğru İnsanı Bulmak’, Merve Gülcemal ‘Çocuğuma Dini Sevdiriyorum’, Hayati İnanç ‘Hayata Şiirden Bakmak’, Serdar Tuncer ‘Derdi Derman Eyledik’ ve daha nice özel konuk, çok özel söyleşilerle Kepez Kitap Fuarı’nda yerini alacak. İmza günleri de kitap severleri çok sevdikleri yazarlarla buluşturacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber