Gün Haber

10 gündür kayıptı, cesedi yol kenarında bulundu

AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde 10 gündür aranan Sait Erman'ın (57) cansız bedeni, yol kenarında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
10 gündür kayıptı, cesedi yol kenarında bulundu
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
15 Nisan 2019 Pazartesi 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çay- Bolvadin yolu üzerindeki tarlasına bugün saat 10.00 sıralarında gelen Samet Atmaca, tarlanın kenarında bir erkeğin hareketsiz yattığını gördü. Atmaca önce cep telefonuyla polise haber verdi, ardından da yakın noktada trafik kontrolü yapan jandarma ekiplerine durumu anlattı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. 

Ekipler yapılan incelemede, yerde yatan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Birkaç günlük olduğu tahmin edilen cesedin üzerinden Sait Erman'a ait kimlik çıktı. Yapılan kimlik kontrolünde Sait Erman'ın 5 Nisan'dan bu yana kayıp olarak arandığı belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Sait Erman'ın cenazesi Çay Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Samet Atmaca, "Arabamı yol kenarına park ettim. Ekinleri incelerken çukurda bisikleti yanında olan cesedi gördüm. Önce çok korktum. Hemen arabamın yanına gelerek 155'i aradım. Daha sonra az ileride trafik kontrolü yapan jandarmanın yanına gittim, durumu bildirdim. Daha sonra yetkililer ve savcı geldi" dedi.

AFYONKARAHISARIN CAY ILCESINDE 10 GUNDUR ARANAN SAIT ERMANIN (57) CANSIZ BEDENI, YOL KENARINDA BULUNDU. (FOTO: MUZAFFER NAL/CAY-DHA)

Muzaffer NAL/ÇAY (Afyonkarahisar), (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber