Gün Haber

'Serik Yürüyor'

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2024'ün 'Hareketlilik Yılı' ilan edilmesi kapsamında 'Serik Yürüyor' adlı etkinlik yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
'Serik Yürüyor'
Haberler / Antalya
6 Ocak 2024 Cumartesi 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Cemal Şahin, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlar Türk bayrağı taşıdı. Kaymakam Şahin, "Serik Yürüyor' kampanyasıyla hareketli yaşam bilinci daha da güçlenmiş ve desteklenmiş oldu. Bundan sonra planlı şekilde her ay bir yürüyüşü farklı noktalarda yapacağız. Hareketlilik Yılı'nda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İlçemiz yürüyüş parkurları açısından oldukça zengin. Aspendos güzergahı olabilir, kır yürüyüşü olabilir. Turizm bölgesinde yapılacak yürüyüşler olabilir. Önümüzdeki günlerde farklı güzergahlarda bu faaliyeti sürdürmeyi ve insanımızla hareketli yaşam felsefesini yerleştirmeyi amaç ediyoruz" diye konuştu. 

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, GENCLIK VE SPOR BAKANLIGI TARAFINDAN 2024'UN 'HAREKETLILIK YILI' ILAN EDILMESI KAPSAMINDA 'SERIK YURUYOR' ADLI ETKINLIK YAPILDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber