Gün Haber

'Polisim' yalanıyla dolandırdı, Antalya'da yakalandı

ANTALYA'da M.A.B. adlı dolandırıcı, kendisini polis olarak tanıtıp 2 yabancı uyruklu kişiyi 5 milyon lira dolandırdı. Dolandırıcı düzenlenen operasyonla gerçek polislere yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
'Polisim' yalanıyla dolandırdı, Antalya'da yakalandı
Haberler / Antalya
5 Haziran 2023 Pazartesi 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aradıkları kişileri, "Kimlik bilgileriniz terör örgütü tarafından kullanılıyor" yalanıyla kandırılan kişilere bu kez yabancılar da eklendi. Antalya'da M.A.B. adlı dolandırıcı, yabancı uyruklu S.S. ve B.S. isimli kişilere ulaşıp, "Ben polisim, kimlik bilgileriniz terör örgütünce kullanılıyor, terör eylemlerine karışmışsınız. Size yardım edeceğim" yalanıyla baskı kurdu. İki yabancıyı ikna eden ve evlerindeki yaklaşık 5 milyon değerindeki ziynet eşyası ve dövizi poşete koyduran dolandırıcı, paraları aldıktan sonra kayıplara karıştı. Yabancı çiftin şikayeti üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Bürosu dedektifleri, para ve ziynet eşyasını alanın M.A.B. olduğunu tespit edip operasyon düzenledi ve saklandığı yerde yakaladı.

Polis, operasyonda yaptığı aramada 24 bin Amerikan Doları'nı da el koydu. Gözaltına alınan dolandırıcı çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ANTALYA'DA M.A.B. ADLI DOLANDIRICI, KENDISINI POLIS OLARAK TANITIP 2 YABANCI UYRUKLU KISIYI 5 MILYON LIRA DOLANDIRDI. DOLANDIRICI DUZENLENEN OPERASYONLA GERCEK POLISLERE YAKALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber