Gün Haber

'Futbolu özledik'

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyesporlu futbolcular Burçin Yüksel ve Güven Güneri, futbolu özlediklerini liglerin bir an önce başlamasını istediklerini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
'Futbolu özledik'
Haberler / Spor
17 Nisan 2020 Cuma 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs tedbirleri kapsamında TFF tarafından liglere ara verilmesinin ardından geçen sürede futbolcular izinli olmaları nedeniyle bir süredir futboldan uzak kaldı. İdman eksiklerini gidermek için kişisel olarak tesislerde idman yapan Serik Belediyesporlu Burçin ve Güven, virüsten dolayı çok sıkıldıklarını, bir an önce maçların yeniden başlamasını istediklerini söyledi. 2 futbolcu, top oynayamadıkları için çok sıkıldıklarını bir an önce yeşil sahalara dönmek istediklerini, ancak sağlığın daha önemli olduğunu kaydetti.

FF 3. LIG 1. GRUP'TA MUCADELE EDEN SERIK BELEDIYESPORLU FUTBOLCULAR BURCIN YUKSEL VE GUVEN GUNERI, FUTBOLU OZLEDIKLERINI LIGLERIN BIR AN ONCE BASLAMASINI ISTEDIKLERINI SOYLEDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber