Gün Haber

'Ben Kemal geliyorum' dedi, Antalya'daki dev afişten Erdoğan gitti

Antalyalı iş adamı Mustafa Yılmaz, yaklaşık 10 gün önce iş yerinin duvarına astığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı seçim afişini kaldırdı.
ABONE OL
Abone Ol
'Ben Kemal geliyorum' dedi, Antalya'daki dev afişten Erdoğan gitti
Haberler / Antalya
7 Mayıs 2023 Pazar 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ak Parti logosunun bulunduğu “Doğru Adam Doğru Zaman” yazılı afişin, Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün (Pazar ) yapacağı Antalya mitingi önce kaldırılması dikkat çekti.

Mustafa Akaydın döneminde CHP’den meclis üyeliği yapan ve dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun afişini astığı için savunması istenince partiden istifa eden iş adamı Mustafa Yılmaz, bir süre Antalyaspor başkanlığı da yapmıştı.

İşte iş adamı Mustafa Yılmaz'ın CHP'den istifa etmesine neden olan Ahmet Davutoğlu afişi...

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanlığına aday olan Erdoğan ile Antalya 1. sıra Milletvekili Adayı Çavuşoğlu’nun fotoğrafının bulunduğu dev afişin asılı olduğu Yılmaz’a ait işyeri, Kılıçdaroğlu’nun havalimanından miting alanına giden güzergah üzerinde yer alıyor.

Yukarıdaki bu dev afişin kaldırıldığı binanın duvarları şimdi böyle...

DURSUN GÜNDOĞDU’NUN “ İŞ YERİ DUVARI MI, BİLLBOORD MI?..” YAZISI İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 8 Mayıs 2023 Pazartesi 03:31
Paran pulun varsa her partide itibarın var demektir.Bu ve bunun gibilerin işleri sürekli iyidir.Bakın yarın KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI olsun,,göreceksiniz yine yerelde veya genelde böyle adamlar makbul olurlar.Bir kere şekilden şekile geçmeleri hemencik oluyor.Vucut kimyaları buna uygun,ankut parti yöneticileri de unutuveriyorlar.Kısacası düzenin çoğunluğu ne yazık ki böyle.Ezilen yine yıllarca hiç bir beklentisi olmayan gariban emekçilere oluyor.
 antalya siyaseti işte
 7 Mayıs 2023 Pazar 16:56
heryerden adamı var, yiyenler aynı, garibanlar aynı

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber