Gün Haber

'Bazı başkanlar, yeniden aday olmak için genel merkezde birilerini fonluyor?..'

Yaptığı muhalif paylaşımlar nedeniyle Mayıs ayında tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde de serbest bırakılan Ankara Kuşu adlı ‘x’ hesabının sahibi Oktay Yaşar, yeni bir bombanın fitilini ateşledi.
ABONE OL
Abone Ol
'Bazı başkanlar, yeniden aday olmak için genel merkezde birilerini fonluyor?..'
Haberler / Antalya
21 Ekim 2023 Cumartesi 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Kuşu adlı hesaptan yapılan paylaşımda, “Bazı büyükşehir belediye başkanlarının CHP Genel Merkezi’ndeki bazı isimleri fonlayarak yeniden aday olmak istedikleri konuşuluyor” denildi.

Bu paylaşımın altına ise  “Antalya, Adana ve Aydın Büyükşehir’in mevcut belediye başkanlarının yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor” cümlesini ekleyen Ankara Kuşu bir de gülücük emojisi ekledi.

 

İLK AÇIKLANAN AYDIN OLMUŞTU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ağustos ayında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yeniden aday gösterileceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki süreçte de Allah nasip ederse Özlem Başkanımız Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek. Onu size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” demişti.

Aydın’ın ardından İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlarının da yeniden aday gösterileceği Kılıçdaroğlu tarafından deklare edilmişti.

Ankara Kuşu’nun paylaşımında bahsettiği Antalya ile Adana belediye başkanlarının yeni dönemde aday olacaklarına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Ankara Kuşu’nun bahsettiği, ‘Fonlama’ iddiası, geçtiğimiz yerel seçim öncesi de gündeme gelmiş, bazı belediye başkan adaylarının genel merkez yöneticilerinden birilerine para verip aday oldukları ileri sürülmüştü.

Geçtiğimiz seçimdeki bu iddianın, CHP kurultayına ve aday belirlemeye kısa süre kala ısıtılıp Ankara Kuşu tarafından yeniden gündeme getirilmesi dikkat çekerken, şimdi tüm gözler adaylara çevrildi.

   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 22 Ekim 2023 Pazar 06:01
Ne yazık ki her alanda olduğu gibi siyasette de o eski hassasiyet kayıp oldu. Dikkat edin özellikle son 20 senedir siyasete somut bilgiler üzerinden değil,soyut kavramlar öne sürülerek sürekli bir dedikodu kazanı kaynayıp duruyor. Genel konuşmalar,tamamen iş sokak ağzına döndü.Varsa elinde bilgi belge veya kanıtın çıkarsın isimleri verirsin,açık açık söylersin,onlarında savunma hakları doğar.Sonra kamuoyu bir kanaate varır.Yoksa çamur at izi kalsın siyaseti çok kötü. Nedense bu da hep seçim önceleri ve aday açıklamaları öncesine denk geliyor.Genellikle o koltuklara göz dikenler çıkarıyorlar. İnsanlar zaten son zamanlarda siyasetten soğuduğu gibi siyasi figürlere de güvenmez hale geldiler. Ellerinde belge bilgi olanlar kamuoyuna açıklasınlar veya yetkili makamlara versinler.Yoksa sürekli işkembeden konuşmanın anlamı yok.
 Timur
 21 Ekim 2023 Cumartesi 23:57
Parasıyla değil mi kardeşim?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber