Gün Haber

''13. cumhurbaşkanı adayımız Nuri Cengiz''

CHP Antalya İl Başkanlığı, 28. dönem milletvekilliği seçimleri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için seçim koordinasyon merkezi açtı.
ABONE OL
Abone Ol
''13. cumhurbaşkanı adayımız Nuri Cengiz''
Haberler / Antalya
10 Nisan 2023 Pazartesi 17:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce, CHP il başkanlığının kürsüsündeki kırmızı-beyaz parti logosunu mavi renkle değiştiren, tepki görünce eski logoya dönen Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, bir gaf daha yaptı. Cengiz, koordinasyon merkezinin afişine kendi fotoğrafını da koydurup altına, ‘Sana söz, yine baharlar gelecek’ sloganını kullandı.

Koordinasyon merkezindeki bu afişin fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşan bir partili, “13. Cumhurbaşkanı adayımız Nuri Cengiz” diye esprili bir paylaşım yaptı.

CHP eski il başkanlarından Devrim Kök de, kendi döneminde Antalya’ya bir programa katılmak için gelecek Kılıçdaroğlu afişlerine, bilboardlarına kendi fotoğraflarını koydurmuştu. Kök, bu dönem adaylık için başvurdu ancak milletvekili listesine giremedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akrep
 12 Nisan 2023 Çarşamba 09:14
Bu İl Başkanı bir yere adaymı, kendini öne çıkarmış.Hani derler ya,kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer.Etin kilosu 300 Tl'yi geçmiş,kendisi et üreticisi olmasına rağmen,hayvan ürünlerinin neden bu kadar pahalı olduğuna dair bir çalışması olmuş mu,ülke genelinde sorunlar ve çözümler konusunda bir planı olmuş mu,bunu kamuoyu ile paylaşmış mı,yoksa gel sabah git sabah İl Binasına çay kahve sohbet mi yapmış.Son 3,4 seneye şöyle bir bakın CHP İl Teşkilatının Antalya genelinde akılda kalan bir tek projesi çalışması olmuş mu.Sadece KILIÇDAROĞLU gece gündüz çalışsın,bir oy için gitmedik kapı bırakmasın,bu beylerde yatsın ve geceleri politika yapsınlar.Halk ekonomik olarak inip inip inlediği için, önümüzdeki seçimde kendiliğinden muhalefete yöneleneçeği için CHP oyları artacak.Hiç değilse biraz sokaklara inselerdi,şimdi seçime kalmış 32 gün,meydanlara insen ne yazar,inmesen ne yazar.Bu seçim kazanılacaksa KILIÇDAROĞLU'nun kurduğu yol haritası nedeniyle kazanılacak.Bu beylerde seçimden sonra çaka satacaklar,oyumuzu artırdık diye.Bakarsınız İl başkanı yerelde bir yerlere adayım der çıkar.Biliyorsunuz CHP'de erken kalkan ben Genel Başkan adayım der.)))))
 akdeniz
 11 Nisan 2023 Salı 14:40
Aziz Nesin'in ruhunun kulakları çınlamıştır.Belkide ruhu bu afişi görmüştür ve kendi kendine ben gittikten sonra memlekette ne kadar çok 'ZÜBÜK'türemiştir demiştir.O afişte İL Başkanının resminin ne işi var.13.ncü Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'nun resminin olduğu yerde.Herhalde düzeltirler.
 taş
 11 Nisan 2023 Salı 06:56
Cumhurbaşkanı adayının afişinin olduğu yerde İl Başkanının resminin olması da neyin nesi anlayan var mı.Nuri Cengiz'in kaçıncı çam devirmesi,zaten emaneten gelmişsin,ilk kongrede aday olanlardan biri seçilir.Sanki kendi reklamını yapar gibi bir şey olmuş.Et üretiminde gösterdiği başarıyı maalesef İl Başkanlığında gösteremedi.
 chp li
 10 Nisan 2023 Pazartesi 17:26
YANLIŞ EN KISA SÜREDE DEGİŞTİRİLİR

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber