Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Unutmayacağız
Turgut Güngör
YAZARLAR
14 Şubat 2021 Pazar

Unutmayacağız

Sevgililer Günü'nde kalbimize domdom kurşunu saplandı. Gara'da 13 Türk, 13 can bir mağarada PKK/YPG terör örgütünce, kalleşçe şehit edildi.

Kafamızdan vurulduk. Kalleşçe birer mermiyle yok ettiler. Elleri, gözleri bağlı insanlarımızı acımasızca bu yaşamdan aldılar.

Elim, ayağım, tüm vücudum sinirden titriyor, kalbim öfkeden adeta patlıyor. Çaresizim. Üzülüyorum. O sivil ve silâhsız insanları iki yıl önce tuzağa düşürüp esir alanlar, bugün bir mermiyle neden öldürdüler? 

O terör örgütü, dünyanın gördüğü en aşağılık topluluktur. Türkiye Cumhuriyeti devleti'nin güvenlik güçleri, masum insan katili PKK'yı her yerde vuracak, yok edecek güce sahiptir. 

KAN İÇEN SOYSUZLAR

Kimliği olmayanın vatanı da olmaz. Kendine gerilla diyen aşağılık yaratıkların hiç bir zaman bir vatanı olmayacak. Çok güvendikleri, gücüne sığındıkları Coniler bir gün onları terk edecek kendi ülkesine dönecek. 

Kan içmeye alıştırılan bu soysuzlar o gün kime sığınacak?

Tutuklu Selahattin Demirtaş'ın siyasi çizgisini beğenenleri dışlıyorum. "AİHM kararı uygulansın, serbest kalsın" diyenleri hayatımdan siliyorum. ABD'nin silah verdiği, eğittiği, maaşa bağladığı ayrılıkçıları lanetliyorum.

ABD ve AB bu terör örgütüne ne kadar destek verirse versin, Türk gençleri kanının son damlasına kadar toplu toprakları koruyacaktır.

DEMOKRAT OLAMAZ

Biz, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatana Barzani gibi Kürt lideri, Şivan Perver gibi aynı kafadaki şarkıcıyı yanlarına alarak poz veren siyasetçileri unutmayacağız. Habur'dan davul zurna halay ile geçirilen, sloganlar atan terör örgütü militanlarının ayağına devletin savcı ve hakimlerini yollayan politikacıları hiç unutmayacağız. PKK adlı terör örgütü önce kendi halkına kurşun sıkar, bunu unutmayacağız. Binlerce sivil insanı katleden bu terör örgütünden masum demokrat bir siyaset anlayışı çıkarmaya çalışanları da hiç unutmayacağız.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,  toprak, eğer uğrunda ölen varsa, vatandır. 

Türk milleti var olsun, başımız sağ olsun. 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber