Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Kazansın!
Nesrin Mater
YAZARLAR
21 Haziran 2018 Perşembe

Türkiye Kazansın!

                                                                                                                                                    Güzel memleketimin güzel insanları, özgür irademizle yakın bir tarihte 24 Haziran Pazar günü hep birlikte oy kullanacağız. Hepimiz vatandaşlık görevimizi yapalım. Taraflı tarafsız her kim oy kullanıyorsa önemli olan güzel vatanımızda; tek bir bayrak altında huzurlu ve mutlu yaşanması... 

Dünyaya baktığımız zaman en genç nüfusa sahip ülkelerin sıralamasında ilk sıralardayız. Gençler çok önemli, bizim geleceğimiz olduklarını hep söyleriz. Genç beyinlere,  yeni yüzlere siyasetin her alanında çok ihtiyacımız var. Son zamanlardaki milletvekili adaylarımıza baktığımızda siyaset yapan yöneticilerin çocuklarının da siyasete katıldığını görüyoruz. Ben bunu şuna benzetiyorum; çocukluğumuzda piyano çalamadık, şarkı söylemedik, resim yapamadık bunu çocuklarımızda görmek isteriz ama her çocuk piyano çalamadığı ve şarkı söyleyemediği gibi siyaset de yapamaz. Kendi  egolarımızı; yapamadıklarımızı çocuklarımızda uygulamak ve bu verimliliği! ülke gündemine eklemek sizce nasıl olur?

Bölgemize baktığımızda Antalya'da da buna rastlıyoruz. Su akar kum kalır misali çocuklarını siyasi arenalara çıkartarak kendi özgür iradelerini kullandırmadan liderlerden ders aldırırlar. Bu dersler ne kadar başarılı olur ders verenlerin başarı grafiğine bakmak gerekir. Çocuklar özgür kalmalı, çocukluklarını yaşamalı 18 yaşını doldurdu diye bir yer kapsın diye mavilikleri görmesin diye bir telaş var. Yazık oluyor. Gençleri düşünmeliyiz onlarca  üniversite mezunu,  yüksek lisans öğrencisi var. Kurtlar sofrayı kuşlara bırakmıyor kuşlar da kanatsız uçmaya çalışıyorlar.

Türkiye'de demokrasinin en güzel sesleri; bir çok partinin olması, kararlı seçmenler ve yapılan hizmetler göz ardı edilemez.. Haydi Türkiye sandık başına! Gönlümüzün sesini, komşumuzun sesinini, şehrimizin sesinin iyi dinleyerek vatandaşlık görevimizi yerine getirelim. Türkiye Kazansın!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber