Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türel ipi göğüslemek üzere…
Mesut Gürkan
YAZARLAR
28 Mart 2019 Perşembe

Türel ipi göğüslemek üzere…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile gazetecilik dönemimden başlayan dostluğum uzun yıllardır devam ediyor. Yıllardır her anını takip ettiğim, çalışmalarına bizzat şahit olduğum Türel, büyükşehire yeniden aday olduğu andan itibaren dur durak bilmiyor, Antalya bölgesinde çalmadık kapı bırakmıyor.

Ve, görüyorum ki; vatandaşlar yeniden Türel diyor ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Menderes Türel’i o koltukta yeniden görmek istiyorlar.

Türel, Antalya’nın belediyecilik tarihinde hiçbir dönem görülmedik hizmet ve yatırımlar yaparak bugünlere geldi…  Bir Antalya aşığı olan Türel, siyasete atıldığı günden bu yana Kaş’tan Gazipaşa’ya, köyden mahalleye, çalmadık kapı bırakmayarak Antalyalıların kalplerinde taht kurdu. 

Seçim çalışmalarının sürdüğü bu son günlerde her gittiği yerde gördüğü yoğun ilgi, kalabalıklar, Türel’in doğru yolda olduğunun kesin göstergesi oldu. 

“Antalya kazanacaksa ben kaybetmeye çoktan hazırım” diyen Türel, Antalya aşkını bu tek cümleyle özetliyor. 

Türel yeni dönemde, ulaşımdan parklara, şenlik ve festivallerden kültürel etkinliklere, burs, ev sahibi yapmaktan birçok sosyal yardımlara, Kruvaziyer limandan metroya, Boğaçayı’nın devamına kadar Antalya’yı uçuracak 359 proje ile geliyor.  Yeni dönem için şimdiden Türel’e başarılar. 

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyen Türel’e yetişmenin artık mümkünatı yok. 

İşte Türel’in vatandaşlarıyla buluşmasından bazı kareler…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber