Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tamam mı devam mı ?
Nesrin Mater
YAZARLAR
19 Mayıs 2018 Cumartesi

Tamam mı devam mı ?

Türkiye’de siyasi gündem oldukça hararetli geçiyor. Herkes birinin peşinde, herkes kendi derdinde, biz ise tribünlerde maçı izliyoruz. Dünya siyasetinde, milletvekilliği, yeşiller partisi, kırmızılar partisi, siyah beyaz derken Türkiye mozaiğinde rengarenk bir siyaset… Uzun yıllar iktidarda kalan Ak Parti’nin karşısında bu seçimde muhalefet partilerinin hemen hemen tümü var. Bunun için de liderlik, kadro ve teşkilatlarının çok iyi olması gerekiyor. AK Parti’nin teşkilatta, liderlikte bugüne kadar bir sorunu olmadı ki, uzun yıllardan beri iktidar partisi olarak kaldı.

Demokrasinin gerektirdiği şekilde herkesin seçme ve seçilme hakkı var. Siyaset gündeminde ben de varım diyecek bir anlayışla birbirleri ile güç birliği yapan muhalefet tek bir partiye karşı yarışıyor. Eski yıllardan beri tanıyıp tv programı yaptığım Sayın Meral Akşener heyecanlı… Kadın olmasının avantajları var. Türkiye’nin siyaset alanında her zaman  modern kadın politikacı ve lidere ihtiyacı olduğunu düşünenler mutlaka olacaktır.

Diğer partilere baktığımız zaman CHP’nin oy dağılımı her yerde aşağı yukarı aynı görülmektedir. Fakat bölgemize bakınca özellikle sahil bölgelerinde bu farklılaşmaktadır. Liderine bakarlar, adaylarına bakarlar, yine de CHP’liler bildikleri yoldan devam ederler. Diğer partileri de unuttuğumuzu sanmayın… Aynı düşüncelerde MHP ve Saadet Partisi için de liderlik ve teşkilat adına olan cümlelerimi yukarıda söylediğim gibi bu partiler için de söyleyebilirim.

Devlet çok önemli. Önce vatan, bayrak, demokrasi, özgür irade, hukuk ilkelerimiz hepsi bir arada mutlu bir Türkiye hepimizin dileği değil mi dostlar?

Artık, ‘Tamam’ mı, ‘Devam’ mı, önümüzdeki günler gösterecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber