Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Polisten kıskıvrak
Mesut Gürkan
YAZARLAR
2 Nisan 2020 Perşembe

Polisten kıskıvrak

Bölge sakinlerini isyan ettiren, motor, araba, göstericileri, gece 24 00’te polisin ani baskınıyla kıskıvrak yakalandı, bölgeye huzur geldi.

Kepez ilçesi, Varsak, Karşıyaka ve Fevzi Çakmak mahalleleri içeresinden geçen, henüz hala bitirilemeyen çevre yolunda huzur yok.

Gece gündüz, 24 saat egzozu çıkartılmış araç ve motorların, yarış ve dirifleri, lastik cayırtıları bölge halkını isyan ettirdi.

Bölge halkının yolda hız kesici fiziki engeller konulması için yapılan onlarca başvurusu, UKOME karına rağmen, yarış yapan iki motorcunun kafa kafaya çarpışıp iki ölü ve bir ağır yaralı olmasına rağmen hayata geçirilmedi.

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediyesi de Kepez Belediyesi’ne topu atması sonucu bölge yaşanmaz hale geldi.

Gece gündüz, araba, motor, sesleri. Gece yarışları ayrıca özelikle Fevzi Çakmak Mahallesi çevre yola bağlantılı sokak araları, bazı yerlerde elektriğinde olmaması ile bölge adeta Teksas’a benzedi. Silah sesleri, yol ve caddeye yakılan ateşler, son sesi açılmış araçlardan yükselen müzik sesleri, içki, uyuşturucu, fuhuş sabaha kadar hiç hız kesmiyor.

Vatandaşın ıstırabına kulak veren başarılı çalışmaları ile Antalyalıların kalplerine taht kuran Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Şengül ve Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Müdür gece 24.00 düğmeye basarak cadde ve ara yollarda ortaklaşa bir operasyon düzenlediler. Çok sayıda trafik ve asayiş ekibinin katıldığı baskında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bazı araçlar çekiciyle götürüldü trafikten men edildi. Olay yerinden kaçmak isteyen bir araç silah zoruyla durdurabildi. Gece 24.00’te başlayan operasyon yaklaşık 3 saat sürdü.

Trafikten sorumlu emniyet müdür yardımcısı Nurettin Şengül uygulama ile ilgili şu bilgileri verdi

“Fevzi Çakmak 6255 sokak kapalı yolda Kepez İlçe ekipleriyle birlikte yaptığımız uygulamada toplam 19 araca 6816 TL trafik idari para cezası, 52 şahsa Kabahatler Kanunu 32. Madde emre aykırı davranışta bulunmaktan 20.384 TL idari para cezası uygulanmıştır.”

Derin bir nefes alan mahalle sakinleri olayların kökünün kazınana kadar bu tür baskınların yapılmasını temenni ettiler.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber