Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kentimizde güzel şeyler oluyor dostlar
Nesrin Mater
YAZARLAR
5 Ağustos 2017 Cumartesi

Kentimizde güzel şeyler oluyor dostlar

Bir kentte güzel şeyler de olur kötü şeyler de çünkü hayat tek yönlü değildir. Ama kentlerin sahipleri ve şahitleri olan halk güzel şeyleri görmeye eğilimli değildir pek. Herkes başkasının ayıplarını gösterip böylece kendisini aklama peşinde.

Oysa güzeli görmek gerek , güzel olanın hakkını vermek gerek. Kentleri yaşanır kılan güzel işleri görmek ,bu güzel işlere imza atanları onure etmek gerek. Antalya bir dünya kenti ve dünyanın en güzel kenti. Kentin güzelliğine her gün yeni bir güzellik , yaşamı kolaylaştıran ve eğlenceli kılan yeni bir unsur ekleniyor. Kenti yönetenler bunca kargaşanın, siyasal çekişmenin orta yerinde sessiz sedasız yeni bir Antalya inşa ediyorlar. Elbet kusurları da var, onaylamadığımız işler de oluyor ama önce güzel olanları görelim, onları öne çıkaralım ki yöneticilerimiz de daha güzellerini yapsınlar.

MENDERES BAŞKANI TEBRİK EDERİM
 
Peki neler bunlar? Önce Menderes Başkan’ı tebrik edelim. Sarısu’dan Tünektepe’ye kurulan teleferik hattı için. Çağdaş bir kente yakışır bir iş çıkardı başkan. Tünektepe’den Akdeniz’in maviliğine bakıp keyif sürmek çok kolay artık. Ve siyasal söylemleri bir kenara bırakıp Anlanya –Gazipşa arasındaki AYSULTAN kadınlar plajı için alkışlayalım kendisini. Ah keşke bütün bu işler yapılırken lüzumsuz tartışmalarla kentin zamanı ve enerjisi boşa harcanmasa.

ÜMİT BAŞKAN ALKIŞI HAK EDİYOR
 
Ve ÜMİT UYSAL, kent bilici yüksek genç başkan da alkışları hakkediyor. Bir mezbeleliğe dönüşen eski aqua park alanında kente nefes aldıracak nefis bir işe imza attı: ERDAL İNÖNÜ KENT PARKI.. Sıcaktan bunaldığımız şu günlerde bu parktan dağlara ve o doyulmaz Akdeniz maviliğine bakmak ne hoş. Kentler değerbilir yöneticilerle değer kazanır. Kuşkusuz kent sadece yol , park ,asfalt demek değil. Kentleri değerli kılan kültürel faaliyetlerdir. Ümit Başkan bu açıdan da alkışı hak ediyor.
 
Muratpaşa opera binası kente çok şey katacak önemli bir yatırım. Gitar çalan, eli kalem tutan bir başkana da bu yakışırdı. Şanslıyız dostlar, gerçekten şanslıyız. Kentlerin en güzelinde yaşıyoruz ve kentimiz de güzel şeyler oluyor. Dedikoduyu bırakıp güzel şeyleri görelim ve çoğaltalım tüm bunları. Yönetenler ve yönetilenler aynı dili konuşmaya başlar , kısır polemiklerden uzak durursa ANTALYA kazanacak . Ve biz, daha güzel bir kent kazanacağız.
 
İnsanlar yaşadığı kentte ve sevdiklerine sahip çıkmalı... Antalya ve sizler bu kentte mutluluk içinde yaşasın.

Dostlar, Ne Güzel... Ne Güzel…
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber