Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahrettin bizi Elmalı
Serpil Nur Abiral
YAZARLAR
30 Haziran 2021 Çarşamba

Kahrettin bizi Elmalı

Ay delireceğim, yalvarıyorum ki rabbime aklıma mukayyet olsun. Son yazımın üzerinden ne kadar geçti ki ben tekrar bu konulara değinmek zorunda kaldım. Ya gerçekten insanlık öldü mü? Annelik, babalık, dayılık, dedelik, akrabalık duyguları yok mu oldu?

En son “ Taşa yazılan feryat “ demiştim. Bir çocuğun yardım çığlıklarını parktaki taşlara yazması hepimizin içini titretmişti, bu feryatlar son bulsun, bunları yaşatanlar en ağır cezalara çarptırılsın, yargı vicdanını dinlesin, o yavruların yerinde kendi yavruları varmış gibi düşünerek karar versindi dileklerimiz ve beklentimiz. Peki ne oldu daha da acısı ile karşılaştık. Bunlar sadece bizim duyduklarımız ya duymadıklarımız? Ya konuşamayan çocuklar? Nasıl sapkın, vicdansız bir topluma dönüştük böyle ne olur anlamama yardım edin.!

Son 3 yılda 13 bin çocuk taciz mağduru!.. Bu ülkede çocuklar artık, gelecekteki hayallerini değil nasıl taciz edildiklerini resmediyorlar ne acı!…Onları bu hale getirenler rahat rahat konuşabiliyor,  gezebiliyor, yemek yiyebiliyor yavrularınıza, sevdiklerinize sarılabiliyor musunuz? Yani gönül rahatlığı ile yaşıyabiliyor musunuz? Ben uyuyamıyorum hayattan zevk alamıyorum yapabilene de şaşkınlıkla bakıyorum…

Haydi bu güne mutlu başlayayım diyorum, tüm enerjimle kalkıyorum ama ne mümkün? Her gün daha bir kötülük çıkıyor karşıma. Elmalı olayı; mahkemenin kararı annenin ve üvey baba soysuzunun tahliyesi, o çocukların sesli açıklamaları ve çizdikleri resimler... İstismar adli tıp raporları ile de kanıtlı eeee daha ne lazım ki ? Ne demek “ denetimli serbestlik” … Elmalı ağır ceza mahkemesi hakimleri sizlere sorum nasıl bir kanıt bekliyorsunuz bu adı ana olmayacak aile olmayacak insanları cezalandırmak için? Çocuklar anlatıyor para alıyor annemiz diyor daha yazmaya elimin gitmediği bir sürü sapkınlığı anlatıyor siz ne bekliyorsunuz? Bu insanları tekrar nasıl aramıza salarsınız anlayamıyorum?

İstismarda somut delil aramak ne demek? Benim anladığım, “siz istismar edin biz gözümüzü yumalım, yenilerine de izin verelim “… Asıl soru şu, çocuk istismarını engellemek için meclise sunulan yasa tasarısı neden AKP ve MHP nin oyları ile reddedildi.  Cevap ?????

Bağırmak, haykırmak istiyorum…. Kadının yaşadığı şiddete, çocukların, hayvanların uğradığı taciz ve tecavüze dur densin artık YETER….

Buyurun bu günde bir başka manyak çıktı karşımıza!!! Yaşı ileri bir adam genç kızımızı şort giydi diye sokak ortasında hakaret yağmuruna tutuyor sana ne diyen kızın babasına da hakaret yağdırıyor… Sana ne be adam, sana ne? Kadının ne giyeceği, kimi seveceği, neye inanacağı kendi inisiyatifindedir ister şort giyer ister elbise isterse pardesü SA NA NE? … Çok mu rahatsızsın git ya kendi kafanda olan ülkede yaşa…. İğneyi kendine çuvaldızı sonra başkasına batır sosyal medyada kumarhanelerde kendi şortlu resmine bak oda beni rahatsız etti napacaz şimdi?

Vallahi sıkıldım bu zihniyetteki insanlarla aynı oksijeni paylaşmaktan… Defolun bi ya.. 

“Bir ülkede kadın ve çocuklara zulm ediliyor ve öldürülüyorsa, o ülkenin geleceği de ölüyor demektir”  (Sabuhi Quluzade)

Gönlüm dilime dargın, dilim gönlüme

Gönlüm duygularını anlatamadığı için

kızarken dilime;

Dilim anlatamayacağı şeyleri

düşündüğü için kızıyor gönlüme...

Hz.Mevlana

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber