Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EKDAĞ'a kadın eli
Mesut Gürkan
YAZARLAR
6 Kasım 2017 Pazartesi

EKDAĞ'a kadın eli

Antalya Büyükşehir Belediye Şirketi EKDAĞ, artık geçmişi başarılar ile dolu bir kadına emanet.
 
Kendisiyle bile kavgalı EKDAĞ’ın eski başkanının yerine yeni atama yapıldı. Artık EKDAĞ’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış. Antalya’nın tanınmış isim ve simalarından bir aileye sahip… Şık ve zarif yeni başkan dün görevine başladı.
 
EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Didem Boztepe Erkış, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Aynı üniversitede yüksek lisansı tamamlayarak Yüksek Mimar ünvanını kazanmış. 2005 yılında üniversiteyi tamamladıktan sonra ailesine ait sigorta, iş sağlığı ve güvenliği ve mimarlık mühendislik şirketlerinin yöneticiliğini yapmış.
 
2011-2014 yılları arasında Selçuk Üniversitesinde akademisyen olarak görev yapmış. Günümüze değin pek çok sayıda ulusal ve uluslarası olmak üzere bildiri, makale, kitap yayınları bulunuyor. 2014 yılında Menderes Türel'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Antalya'ya dönerek Büyükşehir Etüd Proje Şube Müdürü olarak görev almış. Yeni Başkan Didem Boztepe Erkış, yine bir belediye şirketi olan ALDAŞ’ın Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Erkış ile evli. Biri 8 yaşında (Elif Naz) diğeri 6 aylık (Ece Nil) iki çocuğu var.
 
Hayırlı olsun yeni Başkan Didem Boztepe Erkış, Allah yardımcın olsun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber