Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EKC Enerji Ayyaş’ta
Mesut Gürkan
YAZARLAR
28 Ağustos 2021 Cumartesi

EKC Enerji Ayyaş’ta

Rus şarkıcı Yamaç’ta


Antalya sahnelerinde yeni yeni görülmeye başlayan Rus şarkıcı Marianna Vinks, geçtiğimiz akşam Yamaç’taydı… Arkadaşları Alena ve Viktoria ile yoğun ve yorucu geçen bir haftanın yorgunluğunu atan güzel şarkıcı Vinks, ısrarları kıramayarak mini bir konser verdi. Geceye ayrı bir renk katan güzel şarkıcı, duyumlarıma göre Yamaç Antalya ile anlaşmak üzere.



EKC Enerji Ayyaş’ta

EKC Enerji ve dostları hafta sonu Kaleiçi Ayyaş Meyhane’de bir araya geldi. EKC Enerji patronları Ali Demir, eşi Necla Demir’in organize ettiği gecede dostlar, yoğun ve yorucu geçen bir haftanın stres ve yorgunluğunu attılar. Beraberliklerinin tadını çıkaran dostlar, gönüllerince eğlenip felekten bir gece çaldılar.



Yemenli’de dansöz oynattılar

Yönetici Ayşegül Kaya, “Ağır misafirim” dediği arkadaşını Kaleiçi Yemenli Meyhane’de ağırladı. Şıklık ve güzellikleriyle göz dolduran iki güzel, kimselere aldırmadan kadın kadına eğlenmenin keyfini çıkardı. Gecede mekânda sahne alan dansözü masalarına çağıran iki arkadaş, dansöze para takmayı da ihmal etmeyerek, felekten bir gece çaldı.



Tatilciler Konyaaltı Balıkçısı’nda

Tatilciler geleneği yine bozmadılar. Antalya’ya tatile geldiklerinde uğrak yerleri olan Konyaaltı Balıkçısı’ndaydılar. Emine Aydın, Erdal Bey ve arkadaşları beraberliklerinin keyfini çıkardılar



İranlı’ları Ekici’de ağırladı

Şeyma Hanım İran’dan gelen misafirlerini Ekici’de ağırladı. Hafta sonunda Ekici’de bir araya gelen Türk ve İranlı dostlar beraberliklerinin keyfini çıkardılar. Bazı İranlı kadınlar kıyafetlerini mekânda değiştirip geceye katılırken, Eray&Tolay çiftinin harika programında tüm şarkılara eşlik etiler. Özelikle hareketli şarkılarda pisti hiç boş bırakmayan İranlılar tüm hünerlerini gösterdiler.
Yeni günün ilk saatlerine kadar unutulmaz bir gece yaşayan dostlar en kısa sürede tekrar buluşma kararı aldılar.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber