Gün Haber
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
''Ben AK Partili Değilim''
Mesut Gürkan
YAZARLAR
10 Nisan 2017 Pazartesi

''Ben AK Partili Değilim''

Antalya halk oylamasında Evet oylarının zirve yapacak olmasının ardındaki başarı Türel’indir. Başarısızlıkta ise zere kadar sorumluluğu yoktur. 

Başlıkta da yazdığım gibi “Ben AK Partili Değilim” dedi, Antalya’daki yapılan her seçimde, yüzlerce Antalya’da yaşayan, AK Partiye oy vermiş kişiler. 

BBP İlçe Başkanı Çayır: “Eskiden bira festivaline rastlardık, şimdi hizmet festivaline tanıklık ediyoruz” 

Bu referandumda da öyle diyor birçok AK Partili olmayan Antalyalı. 
“Oyum Türel’e” dolayısıyla AK Partiye. 
Neden mi? 
O kadar çok sebebi var ki, işte sebeplerinden bazıları 
Seçim başarılarının ardındaki en büyük başarı kendisinin. Başarsızlıkların ardında zere kadar sorumluluğu olmadığını, binlerce kişinin söylediği gibi bende Türel’e söylediğimde. Hiç mütevazılığı elden bırakmamış, asaletinden, başarısına arkadaş ve teşkilatı ortak etmiştir. 
Bu asil ve mütevazi duruşu kendisinde doğuştan gelen bir Allah vergisi. 
Bu vergi başarısının ardındaki en önemli etkenlerden biri bence. 
Bir Antalyalı ve Antalya hayranı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, siyasetin taşlı dikenli yolarıyla tanıştığı gün şunu demişti.”Antalya’m Kazanacaksa Ben Kaybetmeye Hazırım” 
Öylede yaptı. 

Ama maalesef o bir dönem gitti, kendiside kazanmadı Antalya’da kazanmadı. 



O arada, Miletvekiliği, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı, Bakanlık yolu görülmüştü ki; Yine Antalya’m diyerek doğduğu topraklara hizmet için koştu geldi. 
Antalya da yaptığı yanlış seçimin mahcubiyeti ile tekrar başa getirdi. 
Ne kadar doğru ve isabetli bir karar verdiğini anlayan onu seçenler gurur ve huzur içinde onu takip ediyorlar. 
Belediye başkanı olduğu günden bu yana dur durak demeden, sağlığı, aile yaşantısını düşünmeden Antalya’yı hizmet yağmuruna tutu. 
Temel atmadığı, açılışı yapmadığı, yeni projeler, dev yatırımların olmadığı bir gün geçmedi. Defalarca ilçeleri mahallelere (Köylere) gidip sorunları dinleyip, çalışmaları yerinde izledi. 
Ülkede verilen Referandum startı ile Türel, Antalya’da kolları sıvadı ki sormayın gitsin. 
Bir günde 3 ilçeye gidip açılış temel atama törenleri ve Evet ikna çalışmaları için gitmediği konuşma yapmadığı yer kalmadı 
Antalya ve merkez ilçelerinde zaman zaman aynı günde 15 e yakın Evet ikna çalışma programı oldu. 
Gitmediği konuşma yapmadığı sivil toplum örgütleri kalmadı. 
Bir bakıyorsunuz Murtpaşa’nın bir mahalle toplantısında, ardından Aksu da bir kahvaltılı toplantı. Öğle Döşemealtı, ikindi Konyaaltında. Akşam Akra Barut’ta düzenlenen toplantıda 
Bu baş döndürücü tempoya Türel harici hiç kimse dayanamadı. Bu enerjinin kaynağını inanın bende sizin gibi merak ediyorum. 
Her gittiği yerde sevgi gösterisi yapılıp bağırlara basılan Türel, fotoğraflarda da görüldüğü gibi 7 den 77 ye tüm Antalyalıların gönlünde taht kurmuş. 
Fotoğraflarında söylediği gibi tek kişilik bir ordu. Türel asaletinden ve mütevaziliğinden kabul etmese de başarının tek sahibi. 



Ama sonuçlar açıklandığı gün yani Pazartesi günü. Başarı çıkanca herkes sahiplenecek, başarısızlık Türel’e çıkaracak yine o malum çevreler. 
Kendilerini çok iyi bilen o kişiler, ne olur gölge etmeyin. Siz zaten sevenlerinin arasına giremeyeceksiniz, tüm foyanız günün birinde muhakkak çıkak. 
Türel, sen seni sevene güven bu Antalya seni çok seviyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber