Gün Haber

Yeşilay'ı ziyaret etti

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilay Antalya Şubesini ziyaretinde yetkililerden kurumun çalışmaları hakkında bilgi alırken her türlü bağımlılığa karşı verdiği mücadelede Yeşilay'a destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Yeşilay'ı ziyaret etti
Haberler / Antalya
17 Ocak 2021 Pazar 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Uysal, Fabrikalar Mahallesi Kırçiçeği Parkı içinde bulunan Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni (YEDAM) ziyaret etti. Şube Başkanı Dr. Mahmut Remzi Savaş, Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül'ün de bulunduğu ziyarette Başkan Uysal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeşilay'ın sadece sigara, alkollü içki ve uyuşturucu madde bağımlılığıyla değil teknoloji ve internet dahil her türlü bağımlılıkla mücadele ettiği belirtilirken covid-19 pandemisi döneminde çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

Başkan Uysal, Yeşilay'ın 100 yılı geride bırakan tarihiyle çok değerli ve önemli bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olduğunu dile getirdi. Yeşilay'ın her türlü bağımlılığa karşı verdiği mücadelenin sağlıklı ve mutlu bir toplumun oluşmasındaki önemine dikkat çeken Başkan Uysal, her zaman Yeşilay'ın bir parçası olacaklarını, kurumun çalışmalarını destekleyeceklerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber