Gün Haber

Yeni Kaş Kaymakamı göreve başladı

KAŞ Kaymakamlığı'na atanan Tokat'ın Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan görevine başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni Kaş Kaymakamı göreve başladı
Haberler / Antalya
18 Kasım 2019 Pazartesi 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ulaş Akhan'ın Bursa Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği görevine atanmasının ardından boşalan Kaş Kaymakamlığı'na atanan Bülent Karacan ilçeye gelerek görevine başladı. Kaymakam Karacan, "Kaş, Türkiye'nin özel ve güzel ilçelerinden biri. Böyle bir ilçede görev yapmak çok güzel bir duygu olacak benim için. Çalışma arkadaşlarımla birlikte Kaş'ta çok güzel işlere imza atmak için çaba harcayacağım. Kaş'ın turizmine, tarımına, tanıtımına özel önem vererek, Kaş'ı daha ileri noktalara taşımak için çalışacağım. Kapımız her vatandaşımıza açık olacaktır. Bize gelemeyen vatandaşımıza biz gideceğiz. Sorununu çözmek için çalışacağız" dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Kaş Kaymakamı Bülent Karacan, 1975 yılında Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde doğdu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. İlk kamu görevine 1998 yılında Samsun'da kaymakam adayı olarak başladı. Bir yıl süreyle İngiltere'de dil eğitimi aldı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Dalı'nda "Türk Kamu Yönetimi'nde Yozlaşma" konulu tez çalışmasıyla bilim insanı unvanını aldı. Daha önce Kastamonu Hamamönü, Kahramanmaraş Ekinözü, Ankara Pozantı, Tokat Erbaa ilçeleri kaymakamlıkları, Şanlıurfa ve Tokat vali yardımcılıklarında bulundu.

KAS KAYMAKAMLIGI'NA ATANAN TOKAT'IN ERBAA KAYMAKAMI BULENT KARACAN GOREVINE BASLADI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber