Gün Haber

Yeni Kaş Kaymakamı Yazıcı

İKİ yıldır Tokat Erba Kaymakamı Bülent Kayacan tarafından geçici olarak yürütülen Antalya'nın Kaş Kaymakamlığı'na, Erzurum'un Tortu İlçesi Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı atandı.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni Kaş Kaymakamı Yazıcı
Haberler / Antalya
14 Temmuz 2020 Salı 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, 1981 yılında Rize'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize'de yaptı. 2005 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2009 yılında İçişleri Bakanlığı'nda kaymakam adayı olarak Samsun'da kamu görevine başladı. Bilecik'in Yenipazar İlçesi'nde kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Ardından bir yıl süre ile İngiltere'de İngilizce eğitimi aldı.

Sırayla Aksaray Ağaçören İlçesi Kaymakamı, Gümüşhane Köse İlçesi Kaymakamı, Diyarbakır Hani İlçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği ve Erzurum'un Tortu İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Son olarak Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Antalya'nın Kaş İlçesi Kaymakamlığı'na atandı.

İyi derecede İngilizce bilen Yazıcı, evli ve bir çocuk babası.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber