Gün Haber

Yazılım ve kodlama atölyesi açıldı

BURDUR merkez Altın Terim Solmaz İlkokulu'nda 'Burdur'da üretken bir nesil yetişiyor' projesi kapsamında yazılım ve kodlama atölyesi açıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Yazılım ve kodlama atölyesi açıldı
Haberler / BURDUR
1 Mayıs 2024 Çarşamba 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen proje ile Burdur'daki atölye alt yapısının güçlendirilerek eğitim alanında verilen hizmetlerin kalitesinin artırılması amaçlanıyor. Okul öğretmen ve öğrencileri atölyede yazılım, kodlama, tasarım, yapay zeka, ardinio, üç boyutlu yazıcı gibi alanlarda eğitim alıp, kendilerini geliştirebilecek. Atölye açılışına Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, eğitim sendikası şube başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyelerinin atölyeyi gezmesinin ardından öğrenciler tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı. Okul bahçesinde kutulan çömlek atölyesinde Mamak çömleği yapımı ile Yörük çadırında yöresel müzikler icra edildi.

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber