Gün Haber

Yaşar Okuyan'a göre AKP'li 63 vekil istifa edecek ve...

Okuyan, AKP'de büyük bir yaprak dökümü olacağı ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Yaşar Okuyan'a göre AKP'li 63 vekil istifa edecek ve...
Haberler / Siyaset
26 Mayıs 2020 Salı 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İYİ Parti'ye yardım ettiğimiz gibi, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun da önü kesilmeye çalışılırsa Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'ne de milletvekili transferinde yardım ederiz" çıkışının ardından AKP ve MHP, Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Yasası'nı değiştirmek için harekete geçerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'dan bomba bir iddia geldi. Katıldığı bir YouTube programında konuşan Okuyan, AKP'den 63 milletvekilinin istifa edip DEVA Partisi'ne geçeceğini iddia etti.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Ismail
 26 Mayıs 2020 Salı 18:49
Bu şey degilmiydi hani falanca parti barajı geçsin eşek gibi anırırım digeride yüzde elliyi geçsin kafama sıkarım diyen . sanki birisi bilmem nereye kadar yuzecekti biriside tavuk çiftliği kuracaktı.anlayin artik insana güven vermiyorsunuz.
 taş
 26 Mayıs 2020 Salı 16:51
Neler oluyor ya,Türk siyasi hayatı bir türlü istikrara kavuşmadı.Çoğunluk bir araya gelerek herkesi kucaklayacak bir 'ANAYASA'40 yıldan beri maalesef yapılamadı.Her iktidar döneminde kıyısından köşesinden değişikler yapılsa da,kimseye mutluluk getirmediği gibi 'ANAYASA' da yamalı bohçaya döndü.Her parti darbelerden şikayetçi,ama bir türlü bir araya gelip yepyeni bir anayasa yapamadılar.Netekim paşa ve arkadaşları öldüler gittiler,yaptıkları 'ANAYASA'nın bazı maddeleri değişse de ruhu aynen duruyor.1980 sonrası bir çok parti geldi gitti kayboldu,kurumlaşamadılar oda ilginç.Demek ki şahıslar gidince partileri de sahneden siliniyorlar.Bu millete de yazık, vekilleri seçiyorlar ki ülkeye hizmet etsinler diye,maalesef vekiller ülkeden çok kendi istikballeri için her şeyi yapıyorlar.Şimdi bu haberi okuyanlar olmaz diyemiyorlar,bu güne kadar öyle vekil transferleri gördüler ki futbolculara taş çıkarttılar.Bekleyip göreceğiz neler olacağını.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber