Gün Haber

Yaban hayvanlarına yemleme yapıldı

DOĞA Koruma ve Milli Parklar Burdur 6'ncı Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yaban hayvanları için yemleme çalışması yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Yaban hayvanlarına yemleme yapıldı
Haberler / BURDUR
7 Ocak 2022 Cuma 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kar yağışının etkili olduğu yüksek rakımlı bölgelerde Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur 6'ncı Bölge Müdürlüğü tarafından drone destekli av koruma ve yaban hayatı yemleme çalışması devam ediyor. Bölge Müdürü Mahmut Temel, "Burdur Şube Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü Av Koruma ekipleri, Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Altındal ile Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Tamer Yılmaz'ın da katılımlarıyla Yeşilova ilçesi, Eşeler Yaylası Tınaz Tepe bölgesinde ekiplerimiz tarafından denetim ve yemleme çalışması gerçekleştirildi. Denetimlerde Kara Avcılığı Kanununa aykırı herhangi bir vaka tespit edilmedi. Karlı bölgelerde yaban hayvanlarına yönelik 500 kilo saman ve 250 kilo buğday ile yemleme çalışması gerçekleştirildi" diye konuştu.

Temel, bölge müdürlüğüne bağlı Burdur, Isparta ve Antalya illerinde 2022 yılında da koruma kontrol, yemleme çalışmaları devam edeceğini söyledi.

DOGA KORUMA VE MILLI PARKLAR BURDUR 6'NCI BOLGE MUDURLUGU EKIPLERI TARAFINDAN YABAN HAYVANLARI ICIN YEMLEME CALISMASI YAPILDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber