Gün Haber

Ve o imam gitti, yerine atama yapıldı...

Akdeniz Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Özer Baş görevden alındı, yerine aynı dairede görev yapan Öğretim Görevlisi Mustafa Pamukçu atandı.
ABONE OL
Abone Ol
Ve o imam gitti, yerine atama yapıldı...
Haberler / KAMPÜS
9 Ekim 2020 Cuma 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yazarımız Dursun Gündoğdu hafta başında, ‘Üniversitesinin kozmik odası kime emanet?’ başlığıyla bir yazı kaleme almıştı.

Atatürk’e hakaret eden Yusuf Kaplan’ın kitap önerilerini facebook sayfasına koyan, Ekrem İmamoğlu aleyhindeki yazıları beğenen, sık sık mevlüthaneye gidip ilahiler okuyan ve burada çekilen videoları paylaşan Özer Baş, sosyal medya sayfasına “Yetiştirmek istediğimiz gençlik tam da bu gençlik” diye türbanlı iki kızın fotoğrafını koyup siyasi içerikli yazılar ve fotoğraflar paylaşmıştı. Özer Baş, bir yıl süreyle İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi’nde görevlendirildi.

Mustafa Pamukçu

Genel Sekreter Vekili Ali Evren İmre’nin Özer Baş’ın Akdeniz Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı görevinden alınması, yerine de Öğretim Görevlisi Mustafa Pamukçu’nun atanmasına ilişkin yazısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan’ın uygun görüşü ve Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın oluru ile yürürlüğe girdi.

Akdeniz Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı olarak atanan Mustafa Pamukçu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nden mezun oldu. 1994 yılından bu yana Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Pamukçu, kütüphanede bilişim hizmetlerinde görev yapıyordu. 2007’den bu yana kütüphanecilik ve dökümantasyon konusundaki kongre, sempozyum ve seminerlere katılan Mustafa Pamukçu, IEEE Veritabanı Kullanıcı Eğitimi Düzenleme Kurulu ve Literatür Tarama ve Pratik Araştırma İpuçları Semineri Düzenleme Kurulu üyelikleri de yaptı.

DURSUN GÜNDOĞDU'NUN 'ÜNİVERSİTESİNİN KOZMİK ODASI KİME EMANET?' YAZISI İÇİN TIKLAYIN

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 alpaslan arslan
 13 Ekim 2020 Salı 13:00
Dursun bey, burada sözkonusu olan Özer Beyin gitmesinden çok sizin bu fotoğrafları mesele etmeniz, daha ötesi yönetimin sizin bu kıytırık ispiyonunuzla görevden almasıdır. Ne oluyoruz ya, 28 Şubat günlerine mi dönüyoruz, basit bir yazıyla bir insan görevden mi alınır? Dursun bey bir gazeteci olarak sizi kınıyorum. Gazeteciliğin şanına yaraşır haberler yapmanızı öneririm.
 Hasan Akın
 10 Ekim 2020 Cumartesi 23:33
Bu kadar saçma bir yazı sonucu bir insanın görevine son veriliyorsa burada hak, hukuk, adalet, liyakat gibi erdemlerden söz etmek mümkün değildir. Ortada görevi kötüye kullanma yok, liyakatsizlik yok, yolsuzluk yok... Medyada çıkan her yazıya itibar ederek idareciler görevden alınacaksa herkese sıra gelecektir.
 Raz er
 10 Ekim 2020 Cumartesi 14:33
Nasıl bir üniv burası ya.bu sayılanlar suç mu şimdi.vay be birde ozgurluk der dersiniz.adam imam oğlunu sevmiyor diye görevden almışsaniz nasıl bir özgürlük anlayışına sahipsiniz. görülmüş oldu.bizden olmayana özgürlük yok kafası ancak faşist zihniyetin kafası olabilir.
 Doğruyu Söyleten
 9 Ekim 2020 Cuma 15:05
Özer beyin sağ kolu yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşı Pamukçu tarafından devrilmesi ve yerine geçmesi gayet başarılı olmuş. Haberlerin kaynağının nereden geldiği böylece anlaşılmış oldu.
 Çalışan
 9 Ekim 2020 Cuma 14:34
MUSTAFA Pamukçu kim?İmam dediğiniz kişinin yardımcısıydı.Eski tas eski hamam.
 Akdeniz
 9 Ekim 2020 Cuma 14:29
Rektör hanım böyle her eleştirileni hemen görevden alacaksa geçmiş olsun. Kendisi eleştirilince ne yapacak istifa mı edecek? Bu şekilde kurum yönetilmez. Elle ttulu bir eleştiri yok. İmam, türbanlı bilmem ne. Özer Bey, yetkin bir isimdi. Bir suçu vb varsa mahkemede hesap verirdi. Onun dışında ilahiyat mezunu olmasının neresi sorun. yarın İlahiyattan bir rektör de atanabilir.
 Paylaş
 9 Ekim 2020 Cuma 14:06
Darısı diğerlerinin başına, eski rektörle calisan daire başkanı, dekan ve fakülte sekreteri kalmadan yola devam inşallah özlenen hocam eline saglik, yolun açık olsun, bozuk düzene bı kadın eli değmesi şarttı çok şükür.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber