Gün Haber

Ve beklenen oldu

Sunexpress Deutschland'ın kapatılacağına ilişkin Gün Haber'in dün gündeme getirdiği olay gerçekleşti. Sunexpress Deutschland'ın kapatılarak tüm uçuşlarının iptal edildiği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Ve beklenen oldu
Haberler / Turizm
23 Haziran 2020 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SunExpress Almanya'dan doğan boşluğun Eurowings ve SunExpress Türkiye tarafından kapatılması planlanıyor. Kapatılan şirket bünyesinde ise 1200 personel bulunduğu öğrenildi.

Sunexpress’in Türkiye bölümü genel olarak Almanya ve Türkiye arası operasyonlarda bulunurken, Almanya'da kurulan SunExpress Deutschland GbmH ise Akdeniz’de bulunan turistik bölgelere operasyonlar yapıyordu. Şirketin filosunda birçok Boeing 737-800 tipi uçak bulunuyordu. Ayrıca şirketin B737 MAX 9 tipi siparişleri de vardı. 

Sunexpress’in Türkiye bölümü ise operasyonlarına Boeing 737-800 tipi uçaklarla devam edecek. Şirkettin filosunda 40’ın üzerinde uçak bulunuyor.

8 Haziran 2011'de kurulan SunExpress Deutschland GmbH'ın 3 B737-800 ile başlayan macerası 9 yılda sona ermiş oldu. Airport Haber, kurum içinde duyuru yapıldığını da bildirdi.

GÜN HABER NE YAZMIŞTI?.. TIKLAYIN...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber