Gün Haber

Vali Yazıcı ile eşi, gazilerle bir araya geldi

VALİ Ersin Yazıcı ile eşi Hanife Yazıcı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve aileleri onuruna düzenlenen yemek programına katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Vali Yazıcı ile eşi, gazilerle bir araya geldi
Haberler / Antalya
20 Eylül 2021 Pazartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Orduevinde düzenlenen yemeğe Vali Ersin Yazıcı ile eşi Hanife Yazıcı, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, Başsavcı Halil İnal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Levent Akay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, gaziler ve aileleri katıldı. Buluşmada gaziler ve aileleriyle sohbet eden Vali Yazıcı, konuşmasında 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı.

SON TÜRK ŞEHİT OLANA KADAR BU TOPRAKLARDA KALACAĞIZ

Anadolu'nun insanlık tarihi boyunca çok kıymetli olduğunu belirten Vali Yazıcı, şöyle dedi:

“Anadolu'nun tarihi boyunca insanlığa yurt olmuş bir toprak parçası olduğunun en büyük delillerinden birisi de Antalya'dır. Bu topraklar bizim vatanımız, öz yurdumuzdur. Biz bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Bu topraklarda yaşamanın bedelini de bin yıldır ödemeye devam ediyoruz. Türkler olarak bu toprakları yurt edindikten sonra birçok ülkenin, birçok milletin ve birçok devletin bu topraklarda gözünün olduğunu sayısız kez test ettik. Birçok saldırıya maruz kaldık. Ancak bu ülkenin, bu vatanın bir karış toprağını, bir milimetrekaresini de kimseye vermedik, verdirmeyiz. Başta buradaki gazilerimiz olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz, mevcut ordumuz, askerimiz, polisimiz, bu toprakları kimseye teslim etmeyeceğimizi defalarca kez tüm dünyaya ilan etti. Bizim için vatan kutsaldır. Buradaki herkes de ihtiyaç olduğunda koşa koşa şehit olmaya gider. Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan herkes tereddütsüz aynı düşüncededir. Yurdumuzu asla terketmeyiz. Biz son Türk şehit olana kadar bu topraklarda kalacağız, gitmeyeceğiz. Dünya var oldukça, kıyamete kadar da bu büyük millet, bu büyük devlet var olmaya devam edecek."

Vali Yazıcı, programa katılımlarından dolayı gazilere ve ailelerine de şükranlarını sundu.

VALI ERSIN YAZICI ILE ESI HANIFE YAZICI, 19 EYLUL GAZILER GUNU DOLAYISIYLA GAZILER VE AILELERI ONURUNA DUZENLENEN YEMEK PROGRAMINA KATILDI. (FFOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber