Gün Haber

Vali Seymenoğlu, sporcuları ağırladı

ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, amatör ve profesyonel birçok sporcuyu makamında kabul ederken, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Vali Seymenoğlu, sporcuları ağırladı
Haberler / ISPARTA
3 Ekim 2019 Perşembe 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Makamında milli güreşçi Mehmet Yeşil Yeşil ile paralimpik milli yüzücüler Sümeyye Boyacı ve Beytullah Eroğlu'nu kabul eden Vali Ömer Seymenoğlu, böylesine başarılı sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti aktardı.

Vali Ömer Seymenoğlu ilk olarak Isparta'nın Büyükkabaca beldesinde öğretmenlik yapan ve son olarak 58. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üçüncü olarak bronz madalya kazanan başarılı milli güreşçi Mehmet Yeşil Yeşil ile bir araya geldi. Vali Seymenoğlu, sporcuyu başarılarından dolayı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Mehmet Yeşil Yeşil'den yağlı güreş sporu hakkında bilgi alan ve öğretmenlik çalışmaları hakkında sohbet eden Vali Seymenoğlu, Yeşil Yeşil'den tecrübelerini öğrencilerine de aktarmasını istedi.

Vali Ömer Seymenoğlu'nun diğer konukları ise başarılı paralimpik milli yüzücüler Sümeyye Boyacı ve Beytullah Eroğlu oldu. Görüşmede böylesine başarılı sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti aktaran ve sporcuların başarılarıyla gururlandıklarını belirten Vali Seymenoğlu, "Sizler şampiyonalarda bayrağımızı dalgalandırırken göğsümüzü kabartıyorsunuz, gözlerimizi yaşartıyorsunuz. Tüm Ispartalılar adına sizlere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sizleri yetiştiren başta aileleriniz ve antrenörleriniz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

ISPARTA VALISI OMER SEYMENOGLU, AMATOR VE PROFESYONEL BIRCOK SPORCUYU MAKAMINDA KABUL EDERKEN, SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK VERECEKLERINI SOYLEDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber