Gün Haber

Vali Seymenoğlu: Koronavirüs tehlikesi geçmiş değil

ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, koronavirüs tehlikesinin henüz geçmediğini ve tedbirlere uymaya devam edeceklerini belirterek, "Özellikle küçük yerlerde vatandaşlarımız kalabalık şekilde bir araya geliyor. Bazı köylerimizde vaka sayıları ciddi şekilde artışa geçti" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Vali Seymenoğlu: Koronavirüs tehlikesi geçmiş değil
Haberler / ISPARTA
13 Ocak 2021 Çarşamba 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Ömer Seymenoğlu, 2021 yılının ilk ilçe ziyaretini Yenişarbademli'ye yaptı. Mahalle ve köy muhtarlarıyla buluşan Vali Seymenoğlu, muhtarlara yönelik bağımlılıklarla mücadele, sıfır atık projesi, kış tedbirleri, kadına yönelik şiddet, yayla evleri, Açık Kapı Birimi, sosyal yardımlaşma, telefon dolandırıcılığı ve koronavirüs tedbirleri konularında bilgi aktararak tek tek söz verdi.

Vali Seymenoğlu, toplantıda koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş değil bu konudaki tedbirlere harfiyen uymaya devam edeceğiz. Özellikle küçük yerlerde vatandaşlarımız kalabalık şekilde bir araya geliyor. Bazı köylerimizde vaka sayıları ciddi şekilde artışa geçti. Köyde ya da şehirde olmamız kuralları esnetmemize bir sebep değil. Köyde, ilçede, kasabada, şehirde tüm kurallar geçerli. Koronavirüs salgını geçene kadar mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

ISPARTA VALISI OMER SEYMENOGLU, KORONAVIRUS TEHLIKESININ HENUZ GECMEDIGINI VE TEDBIRLERE UYMAYA DEVAM EDECEKLERINI BELIRTEREK, "OZELLIKLE KUCUK YERLERDE VATANDASLARIMIZ KALABALIK SEKILDE BIR ARAYA GELIYOR. BAZI KOYLERIMIZDE VAKA SAYILARI CIDDI SEKILDE ARTISA GECTI" DEDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber