Gün Haber

Uyuşturucu şüphelisi yakalandı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarmanın takibe aldığı şüphelinin üzerinden 39 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Uyuşturucu şüphelisi yakalandı
Haberler / Antalya
27 Ocak 2020 Pazartesi 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri dün aldıkları bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, H.C.'nin Hacet Mahallesi'nde uyuşturucu madde bulundurduğu ve sattığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüpheliyi fiziki takibe aldı. Yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada 39 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararına istinaden şüphelinin evinde yapılan aramada ise herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. H.C. hakkında 'uyuşturucu imal ve ticareti' ile 'uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından işlem yapıldı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE JANDARMANIN TAKIBE ALDIGI SUPHELININ UZERINDEN 39 ADET SENTETIK UYUSTURUCU HAP ELE GECIRILDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber