Gün Haber

Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin operasyonunda 560 uyuşturucu hapla yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama
Haberler / Antalya
8 Ekim 2019 Salı 17:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, daha önceden belirlenen Saray Mahallesi'ndeki bir otel odasına baskın yapıldı. Baskında O.T. (22) ve D.K. (31) gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 2.20 gram uyuşturucu hap ele geçirildi. O.T.'nin ikametinde de arama yapan ekipler 39 adet uyuşturucu hap daha buldu.

Soruşmayı derinleştiren ekipler 'torbacı' tabir edilen satıcılara uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen Ö.F.Ç. (22), N.E. (27) ve A.K.'yı (21) yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramalarında ise 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

4 TUTUKLAMA

D.K. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.T., Ö.F.Ç. N.E. ve A.K. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE POLISIN OPERASYONUNDA 560 UYUSTURUCU HAPLA YAKALANAN 5 SUPHELIDEN 4'U TUTUKLANDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber