Gün Haber

Üniversite öğrencilerine 'AIDS' semineri

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nde 'AIDS hastalığı ve HIV virüsü' konulu seminer düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Üniversite öğrencilerine 'AIDS' semineri
Haberler / KAMPÜS
11 Aralık 2019 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi tarafından AÜ Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere dekan Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, İlçe Sağlık Müdürü Aşur Eker, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Seminerde 'AIDS' hastalığı ve 'HIV' virüsüyle ilgili bilgi verilmesi ve hastalık konusunda farkındalığın arttırılması amaçlandı.

Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi görevlisi Dr. Eren Diler, hastalığın bulaşma şekli, belirtileri, tedavi ve korunma yöntemlerini açıkladı. HIV virüsünün AIDS'e sebebiyet verdiğini ve bu hastalığın kesin bir tedavisinin olmadığını belirten Diler, yalnızca uygulanan tedavilerle semptomların azaltılabileceğini vurguladı. Dr. Diler, seminerde öğrencilerin HIV ve AIDS konusunda sorularını yanıtladı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker ve Dr. Eren Diler'e teşekkür belgesi verdi.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) MANAVGAT MATSO TURIZM FAKULTESI'NDE 'AIDS HASTALIGI VE HIV VIRUSU' KONULU SEMINER DUZENLENDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber