Gün Haber

Ümit Uysal Türkiye genelinde ilk 5'te...

Cumhur İttifakı”na yakınlığıyla bilinen Murat Pösteki'nin sahibi olduğu ORC Araştırma Şirketi, son anket çalışmasının yayınladı. Ankette, Antalya’nın Muratpaşa’nın CHP’li Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye’de son bir yılın en başarılı 5’inci belediye başkanı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Ümit Uysal Türkiye genelinde ilk 5'te...
Haberler / Siyaset
14 Mayıs 2020 Perşembe 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Orc Araştırma Şirketi son 1 yılda en başarılı bulunan büyükşehir belediye başkanlarının anket sonuçlarını paylaştı. Sonuçlara göre; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 62,7 ile zirvede yer alırken, ilçe belediye başkanları sıralamasında ise Mamak Belediye Başkanı Murat Köse 1. sıraya yerleşti.

Türkiye'de yapılan yerel seçimlerin üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçerken ORC Araştırma, geride kalan sürede belediye başkanlarının başarısına dair bir araştırma yaptı. Araştırma kapsamında en başarılıları belirlendi.

FATMA ŞAHİN ZİRVEDE YER ALDI

Ankete göre son 1 yılın en başarılı belediye başkanı, yüzde 62,7 ile Gaziantep’in Ük Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu. Anketin sonuçlarına göre ikinci sırayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırayı ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sıralamada beşinci olurken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu listede yer almadı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise listeye 7’nci sıradan girdi.

ÜMİT UYSAL İLK 5’TE

CHP’li Ümit Uysal’ı, Muratpaşa’da hayata geçirdiği ve bir çok kentin örnek aldığı projeler zirveye taşıdı. Turunç Masa, sosyal yardımlar, karantinada maske üretimi ve dağıtımı, aşevi hizmetleri, komşu dayanışması ile ilgili projelerin yanı sıra, plaj hizmeti, kültür ve sanat alanındaki çalışmaları, park uygulamaları Uysal’a başarı getirdi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 mali hizmet
 14 Mayıs 2020 Perşembe 15:11
ümit bey büyükşehir belediye başkan adayımızdır. iyi parti adayı kim olur bilmem

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber